STIŽE BEBA

Ireland Baldwin je trudna; Alec Baldwin postat će djed, a Kim Basinger baka

31.12.2022 u 23:03

Bionic
Reading

Ireland Baldwin je u posljednjem danu 2022. objavila sretnu vijest da čeka svoje prvo dijete s glazbenikom RAC-om. Njezini roditelji Kim Basinger i Alec Baldwin postat će baka i djed

Sretnu vijesti 27-godišnja Ireland Baldwin i 37-godišnji glazbenik RAC, poznat i pod imenom André Allen Anjos objavili su Silvestrovo i to preko svojih Instagram profila. Uz fotografiju sonograma, napisali su samo 'Sretna Nova godina'.

Par je u vezi najmanje godinu dana, a vijest da je trudna Ireland je otkrila samo nekoliko mjeseci nakon što je rekla da je ne zanima činjenica što njezin otac i dalje povećava obitelj jer je previše usredotočena na svoj život u Oregonu s dečkom.

'Pušim travu, jedem dobru hranu i gledam svoja posla', nastavila je, dodajući da je model, scenaristica i udomiteljica pasa jer 'ljudi također vole ulaziti u temu čime zarađujem za život'.

Završila je svoju poruku zahvalom obožavateljima koji nikada nisu posustali u podršci i 'spustila' onima koji je kritiziraju. Bitno je samo da ja sebe odobravam, a to je vraški dobar osjećaj. Tako sam zahvalna i sretna što sam tu gdje jesam', napisala je na društvenoj mreži Ireland.

  • +14
Ireland Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: DC / Backgrid UK / Profimedia

Irelandini roditelji Kim Basinger i Alec Baldwin bili su u braku od 1993. do 2002 . godine, a par se rastao kad je Ireland imala 7 godina. Još 2016. godine bivša Bond djevojka rekla je za The Edit by Net-A-Porter: 'Razvod je težak za dijete, bez obzira na to kako ga shvatili. A naš je bio vrlo javan i gadan. Tako da sam Ireland odgojila na vrlo nekonvencionalan način, samo sam željela da bude slobodna. Ako je htjela imati prijatelje i pisati po zidovima olovkom, to je bilo u redu... Željela sam da njezino djetinjstvo bude puno ljubavi i svjetlosti, životinja i prijatelja.', otkrila je Kim.

Alec Baldwin u braku s Hilariom ima kćeri kćerima Carmen, Maríji Lucíji, Ilariji te sinovima Rafaelu, Leonardu, Romeu i Eduardu Edu.