mala složna obitelj

Iris Cekuš odgovarala na pitanja pratitelja i otkrila kako se Pedro Soltz snalazi s njihovom tek rođenom djevojčicom

30.03.2023 u 13:08

Bionic
Reading

Maneken i pobjednik prošlogodišnje sezone showa 'Ples sa zvijezdama' i njegova supruga, manekenka, u početkom ožujka postali su roditelji curice, Isabelle Marie. Kako izgledaju njihovi prvi tjedni ispričala je svojim sljedbenicima na Instagramu

Iris Cekuš na Instagram pričama govorila je o dojenju, rađanju u Petrovoj bolnici koja se trenutno renovira. Beba ih je, kaže, iznenadila i došla malo ranije s 38 + 2 tjedna, a rodila se u roku od sat i 15. Njihova starija mezimica, 11-godišnja Lara je stalno mazi, čim dođe iz škole ju uzme, nosi, jako je nježna s njom. Ime joj je izbrala upravo starija sestrica.

Na pitanje pomaže li joj suprug Pedro Soltz dovoljno u svemu što je potrebno, rekla je: 'Pedro je naš vozač, smetlar, dadilja sve. Skroz je uključen i apsolutno pomaže u svemu'. Našalila se i da se Brazilac 'oporavlja od poroda'. Neke je zanimalo kakva joj je prehrana pa je Iris istaknula da joj je ista kao i prije trudnoće. Hrani se zdravo. Za doručak jede zobenu kašu ili jaja, ručak meso, juhe, povrće, a za večeru uglavnom kuhano. Međuobroci su joj voćni, jede zdravo i uravnoteženo. Beba je, otkrila je, za sada mirna, dobra i nezahtjevna, nije cendrava.

Nakon prve trudnoće bilo ju je strah, a sad joj je sve normalnije i prirodnije, puno je opuštenija. Pitali su je i je li se odnos nje i Pedra promijenio nakon poroda.

'Rekla bih da se prije naš odnos promijenio nakon što se Lara rodila. Tada smo bili kratko zajedno. Ostala sam trudna u prvoj godini nakon što smo se upoznali. Definitivno se puno više promijenio tad nego sad kad već funkcioniramo toliko godina kao obitelj. Samo smo malo dinamiku u obitelji promijenili', izjavila je Iris.

Pedro Soltz i Iris Cekuš Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL