kao da ne stari

Iskopali smo stare fotografije Anonije Blaće; evo kako je izgledala na početku karijere

04.10.2024 u 09:54

Bionic
Reading

Šarmantnu Šibenčanka zaraznog osmijeha, javnost je upoznala 2004. godine, kad je u prvoj sezoni hrvatskog 'Big Brothera' svojom pojavom i osobnošću osvojila srca mnogih. Brbljavost, vječna pozitiva i elokventnost kojima se ondje istaknula, dovela ju je do karijere jedne od najomiljenijih domaćih voditeljica. Ovih dana proslavila je 45. rođendan, pa smo iskopali njezine 'stare' fotografije

Antonija Blaće danas je glavno (i rado viđeno) lice brojnih gledanih televizijskih projekata. Često se piše o njezinim sjajnom izgledu i modnim kombinacijama, super figuri (nakon što je skinula 12 kilograma).

Kad se nakon 'Big Brothera' našla u središtu pažnje, morala se navikavati na evente i česta fotografiranja. Tada je nosila crvenu kosu i šiške koje je ponekad češljala na stranu. Tada se odijevala ležerno, neprimjetno, poput djevojke iz susjedstva.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Frizure je stalno mijenjala

U 2007. godini se vratila gušćim i strogo rezanim šiškama, a kosu je drastično potamnila, a godinu dana nakon toga se odlučila za pramenove. Počela se odijevati ženstveno i otmjeno. Godine 2009. godine je odlučila skratiti kosu, a 2010. je stavila ekstenzije i furala frizuru u stilu anđelica kuće 'Victoria's Secret'. U 2012. godini Antonija je skratila kosu na duljinu do ramena. Za potrebe snimanja showa 'X Factor' u Beogradu, transformirala se u inačicu J.Lo uz opet pomoć ekstenzija. Te se godine udala za vaterpolista Hrvoja Brlečića.

ZGODNA ŠIBENČANKA

Antonija Blaće u najdražem društvu prošetala gradom

Pogledaj galeriju

U vrijeme kad se za njezin izgled brinuo Marko Grubnić, blistala je u glamuroznim kreacijama naglašenog seksipila, a nosila je ženstvene frizure s velikim valovima i visoko stegnutog repa. Prije tri godine, osjećala se tromo i odlučila se uhvatiti ukoštac s kilogramima. U tome joj je pomoglo i pisanje tog priručnika s jednostavnim savjetima za mršavljenje. U godinu dana je skinula 12 kilograma.

  • +4
Antonija Blaće Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Danas je zadvoljna u svojoj koži, sretna na poslovnom i privatnom planu, a izgleda bolje nego nikada. Lice joj je gotovo isto ono kakvo smo gledali na početku karijere. Antoniji očito, godine ne mogu ništa.