UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

Ivana Knoll pokazala djelić atmosfere iz Leipziga i provocira Talijane pred utakmicu

24.06.2024 u 17:55

Bionic
Reading

Hrvatska danas igra odlučujuću utakmicu u ovom dijelu Eura. Tisuće naših navijača nedjeljno poslijepodne u gradu na istoku Njemačke razbile su svojim dobrim raspoloženjem, pjesmom i euforijom, a među njima se naravno, našla i 'najpoznatija hrvatska navijačica' te atmosferu opisala kao 'najboljom do sad'. Osim toga je snimila i video sa 'posebnom' porukom

Ivana Knoll pokazala je n Instagramu nekoliko videa na kojima se vidi kako oduševljeni obožavatelji neprestano poziraju s njom i snimaju se, a ona sve strpljivo odrađuje. Neki su i skandirali'Ivana, Ivana...' te se vidi kako navijačici itekako godi pažnja.

Knoll je uz zvukove harmonike i tamburica s navijačima i zapjevala. I ovog puta je pripremila izazovne odjevne predmete u 'navijačkim bojama'.

Pronašla je i originalan način da provocira Talijane. Objavila je video u kojem se vidi kako kuha špagete te ih lomi, a na to Talijani kažu: 'Non si fa!' - 'To se ne radi!'. Naime, Prema talijanskom praznovjerju, ako slomiš ili narežeš tjesteninu na manje komade, to donosi veliku nesreću.

'Talijani, basta. Večeras se lomi pasta', poručila je videa na Instagramu. Podsjetimo, Ivana je rođena u Njemačkoj, a na ovogodišnjem Europskom prvenstvu iskoristila je znanje jezika pa je tako dala brojne intervjue za Nijemce.

Dan ranije utakmicu s Italijom prognozirala je za tportal upravo najvjernija navijačica Vatrenih, Ivana Knoll Doll. Pogledajte VIDEO u prilogu:

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Tijekom prvenstava Vatrene je podržavala s tribina, što se nastavilo i u Njemačkoj gdje su je fotoreporteri snimili na tribinama uoči utakmice s Španjolskoj, ali i one s Albanijom.

spremna za tekmu

Ivana Knoll stigla u Hamburg: Obožavatelje nagradila poljupcima

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...