nježne uspomene

Ivana Mišerić proslavila važan dan i pokazala dečka kojeg ljubi već četiri godine

26.06.2024 u 13:12

Bionic
Reading

Mnogima omiljena radijska voditeljica vješto skriva detalje svog ljubavnog života od očiju znatiželjnika. Povremeno, kao što je bila posebna prigoda, pokaže IT konzultanta iz Umaga s kojim uživa od 2020. godine

Kad je u svojedobno opisivala svog idealnog muškarca, Ivana Mišerić je objasnila da traži nekoga tko ima dobre živce te ‘da ima dovoljno samopouzdanja, ali ne previše’.

U Draženu Kovačeviću je, otkrila je, pronašla srodnu dušu i sve što je tražila. Objasnila je da ju je emocionalno zbrinuo, da je staložen i duhovit, a koliko im je lijepo skupa tu i tamo zna podjeliti s javnošću.

  • +9
Karat Jewelry x Ivana Mišerić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic

Najprije su, podsjetimo, vezu održavali na daljinu - nju posao na Otvo­­renom radiju veže za Zagreb, a on je vezan uz rodnu Istru, ali prije godinu dana su osjetili da je došlo vrijeme za početak zajedničkog života te su svoje ljubavno gnijezdo svili u Velikoj Gorici. Osim što ju je privukao mirnoćom i zrelošću, zgodni Istrijan joj je uz sestru Anitu bio najveći oslonac nakon majčine smrti, što joj radijskoj voditeljici bio najteži period u životu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Zaljubljeni par je ovog puta pozirao skupa povodom 13. rođendana Ivanine preslatke životne suputnice, Samojeda Fride. Posvetila joj je dirljive riječi uz više nježnih prizora. Nedavno je otkrila kako joj pas boluje od karcinoma, a pokazala je i proces liječenja u Sloveniji.

sve osim nogometa

Učitavanje...