JAVNOST JE UZ NJU

Iz palače otkrili detalj iz svakodnevice Kate Middleton

28.05.2024 u 08:26

Bionic
Reading

Nakon što se doznalo kako je raspored Kate Middleton do kraja 2024. godine u potpunosti prazan, zbog čega je postalo jasno kao dan da oporavak teče sporo, iz Kensingtonske su palače otkrili kako štovatelji kraljevske obitelji, ali i obožavatelji princeze od Walesa nisu na nju zaboravili

Posljednje mjesece princeza od Walesa provodi okružena obitelji, daleko od znatiželjne javnosti, boreći se s karcinomom, zbog čega je njezin raspored ispražnjen skroz do kraja 2024. godine.

'Velik broj zaposlenika treba znati točan raspored događanja nekoliko mjeseci unaprijed. Rečeno mi je da je Katein kalendar posve prazan sve do kraja godine. Baš ništa nije isplanirano. Prema svemu sudeći, ne očekujte njeno pojavljivanje u javnosti ove godine', rekao je izvor za Daily Beast.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Prijatelj blizak princu i princezi od Walesa ustvrdio je kako obitelj brine za njeno fizičko i mentalno zdravlje.

'Za nju je sada ključno izbjegavanje bilo koje vrste stresa i tjeskobe. Sve što treba činiti jest paziti na sebe kako bi joj postalo bolje', kaže izvor i dodaje: 'Čim škola završi, obitelj seli u Sandringham.'

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema pisanju britanskih medija, njezin izostanak iz javnog života i nepojavljivanja ne znači da su je obožavatelji zaboravili. Dapače, iz palače su otkrili kako je do sada na njezinu adresu stiglo na desetke tisuće pisama u kojima nepoznati ljudi žele Kate Middleton brzo ozdravljenje i svu snagu u borbi s karcinomom.

KIŠI USPRKOS

Prva bez Kate Middleton: Princ William ugostio vrtnu zabavu u Buckinghamskoj palači

Pogledaj galeriju

Zaposlenici palače našli su se zbog toga u problemu, a sve iz jedne želje - u ime princeze žele zahvaliti svakom ponaosob na dobrim željama upućenim ka ozdravljenju Kate Middleton. Za sada, priznaju, u tome uspijevaju, a tako će nastaviti i dalje.