HAILEY BALDWIN

Iznenadio sve: Šuška se da je nakon mjesec dana veze Justin Bieber zaprosio manekenku

08.07.2018 u 20:44

Bionic
Reading

Obožavateljice 24-godišnjeg Justina Biebera, u nevjerici su dočekali vijest da je njihov omiljeni pjevač zaprosio svoju tri godine mlađu djevojku, manekenku Hailey Baldwin, tijekom večere u lokalnom restoranu na Bahamima. Tu vijest prvi je prenio američki TMZ, a onda je krenula lavina razno raznih informacija

'Malo nas je sve zateklo, no s druge strane i nije. Justin je posljednjih tjedana nevjerojatno sretan. On i Hailey poznaju se jako dugo, pa iako se čini sve iznenada, njih dvoje se dobro znaju', otkrio je izvor blizak paru za People.

Sve to dodatno su potaknula i dva znakovita posta - onaj Bieberovog oca, Jeremyja Biebera, na Instagramu, koji je ispod njegove fotografije napisao: 'Naravno da sam ponosan i uzbuđen zbog novog poglavlja u životu', dok je njegova majka Pattie Mallette na Twitteru čak sedam puta napisala riječ ljubav.

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

Otkako su prije nekoliko tjedana obnovili staru ljubavnu vezu, kanadska zvijezda i mlađahna manekenka ne kriju koliko su zaljubljeni.

U vezi su već bili te su prekinuli 2016. godine, nakon čega duži period nisu imali apsolutno nikakav kontakt, a Bieber je tada obnovio vezu s još jednom bivšom djevojkom - Selenom Gomez.

Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +15
Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia