OVACIJE U CANNESU

Jedva je zadržao suze: Ovaj trenutak Kevin Costner neće nikada zaboraviti

21.05.2024 u 08:32

Bionic
Reading

Za svoj, moglo bi se reći, životni projekt i prvi redateljski angažman nakon jedanaest godina Kevin Costner nagrađen je na 77. filmskom festivalu u Cannesu ovacijama koje su potrajale nevjerojatnih deset minuta, zbog čega slavni glumac nije mogao sakriti emocije

69-godišnji Kevin Costner jedva je zadržao suze nakon što ga je publika na ovogodišnjem, 77. filmskom festivalu u Cannesu iznenadila 10-minutnim ovacijama.

Costnera je publika nagradila pljeskom za njegov najnoviji film: 'Horizon: An American Saga', ujedno njegov prvi redateljski angažman nakon jedanaest godina, a po svemu sudeći, novi film, koji bi trebao imati četiri nastavka, vrijedilo je čekati.

Prije negoli je u govoru zahvalio svima, Costner, koji u filmu i glumi, obrisao je suzu koja mu se pojavila u oku. A onda je nabacio šalu i probio led:

MODNO USKLAĐENI

Kevin Costner nije skrivao ponos: U Cannesu pozirao sa sinom, novom glumačkom zvijezdom

Pogledaj galeriju

'Žao mi je što ste morali toliko dugo pljeskati da bih ja shvatio da je vrijeme da održim govor. Ovo je tako dobar trenutak, ne samo za mene, već i za glumce koji su stigli sa mnom, za ljude koji su vjerovali u mene i koji su nastavili raditi.'

Costner je potom rekao da je ovo iskustvo koje je doživio u Cannesu za njega uistinu posebno ne samo zbog reakcije publike, već i zbog činjenice da su na crvenom tepihu uz njega stajala djeca, jer inače ne vole javno se pokazivati.

  • +2
Kevin Costner s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Uz njega je bilo petero od ukupno sedmero djece - Annie (40), Lily (37), Cayden (17), Hayes (15) i Grace (13).

'Nikada ovo neću zaboraviti, kao ni moja djeca. Gledam ih i ponosan sam koliko su lijepi, pomno sređeni, kako žene, tako i muškarci. Predivni su', zaključio je Costner.