'ELEGANTNI' GLUMAC

Jelena Veljača o suprugu: 'Jednog dana i Dražen će biti diva poput mene'

28.12.2017 u 12:19

Bionic
Reading

Glumici, scenaristici i kolumnistici, izgleda, nikada ne može biti dosadno u braku s glumcem. Na svom je Instagramu Jelena Veljača objavila fotografiju s romantične večere s Draženom Čučekom, a opis ispod iste nasmijao je sve

Svojom posljednjom objavom na Instagram profilu, glumica, scenaristica i kolumnistica Jelena Veljača nasmijala je svojih, gotovo 13 tisuća pratitelja. Naime, Jelena je odlučila podijeliti fotografiju s romantične večere u jednom zagrebačkom restoranu, gdje je stigla sa svojim suprugom, glumcem Draženom Čučekom.

Dotjerana kao i uvijek, Jelena je za večeru odjenula elegantnu haljinu, nanijela tuš na oči i crveni ruž. Za razliku od nje, njezin je suprug bio malo manje elegantan, a to je Jelena i istaknula. 

  • +4
Jelena Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Jednog dana i Dražen će biti diva poput mene, a do tada moram podnijeti da mi muž izlazi van u hudici', napisala je ispod fotografije i izazvala smijeh među komentatorima. A sudeći po odgovorima, većinom pripadnica nježnijeg spola, Jelena Veljača nije jedina koja se susreće s tim 'problemima'.