nova ljubav?

Jennifer Garner nakon razvoda od Bena Afflecka u zagrljaju novog muškarca

15.02.2018 u 11:08

Bionic
Reading

Holivudska glumica rastala se prije nekoliko mjeseci od dugogodišnjeg supruga Bena Afflecka, koji je ljubavnu sreću pronašao s producenticom Lindsey Shookus. Iako je Jennifer Garner donedavno tvrdila kako nije spremna za novog muškarca u svom životu, paparazzi fotografije dokazuju suprotno

Početkom tjedna Jennifer Garner paparazzi su uhvatili u zagrljaju nepoznatog muškarca tijekom opuštene šetnje Los Angelesom. Dok su zajedno ispijali kavu, glumica i stasiti dotjerani muškarac nisu skidali osmijehe s lica.

Prije samo tri mjeseca, friško rastavljena Jennifer tvrdila je kako nije spremna za nove muškarce i kako od razvoda s Benom Affleckom nije otišla na niti jedan spoj. No, izgleda da joj je planove poremetio još uvijek nepoznati zavodnik.

  • +3
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Podsjetimo, sada već bivši supružnici Ben i Jennifer bili su u braku dugih 12 godina tijekom kojeg su dobili i troje zajedničke djece 12-godišnju Violet, devetogodišnju Seraphinu i šestogodišnjeg sina Samuela. Jedan od glavnih razloga raspada braka bio je glumčev problem s alkoholizmom.

  • +6
Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brzo nakon što su sporazumno potpisali rastavu, Affleck je javno istupio sa svojom novom djevojkom, producenticom Lindsay Shookus i od tada su nerazdvojni. Uglavnom vrijeme provode u New Yorku za koji je ona vezana poslom, dok Ben povremeno stiže u Los Angeles vidjeti djecu.

  • +9
Ben Affleck i Lindsay Shookus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

45-godišnja Garner posljednjih se mjeseci fokusirala na svoje dvije kćeri i sina, a slobodno vrijeme uglavnom je provodila u crkvi, pa strani mediji nagađaju kako je svog novog potencijalnog partnera upoznala tamo.