30. studenoga

Jennifer Lopez izbjegla susret s Benom Affleckom na istom događaju

20.10.2024 u 13:25

Bionic
Reading

Latino diva razvela od glumca u kolovozu ove godine. Ovih dana su prisustvovali na istom događaju u Brentwoodu u Los Anđeles, i za dlaku su se izbjegli susresti. Ben Affleck i njegova bivša suprugom Jennifer Garner i njihovom kćerkom Seraphinom, a Jennifer Lopez se pridružila se njena kći Emme, kao i nekoliko prijatelja

Jennifer Lopez je prošla parkingom zajedno s Emme, kao i prijateljima s kojima je vodila bezbrižan razgovor. Ben Affleck je ubrzo primijećen na istom mjestu u pratnji kćeri Seraphine (15) i bivše supruge Jennifer Garner s kojom glumac također ima i sina Samuela (12) te kćerku Violet (18).

Par vjerojatno ne razgovara budući je pjevačica podnijela zahtjev za razvod u kolovozu nakon samo dvije godine braka. Prošli tjedan je izjavila da je 'cijeli njezin svijet eksplodirao' kad su se razveli. Rekla je da ne žali zbog veze i braka s Affleckom.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Zanimljivo je da Lopez još nosi vjenčani prsten.

'Ne mogu tražiti sreću u drugim ljudima. Moram biti sretna sama sa sobom', poručila je. Podsjettimo, glumac se iselio iz vile u još u travnju, ali rasprave o tome kako podijeliti imovinu i dalje su napete (u centru spora je njihova vila u Los Angelesu). Pregovori između bivšeg para traju mjesecima, a obje strane navodno ostaju pri svom.