Filmski vrtlog emocija

Joker Out u videospotu za singl 'Bluza' iznenadili tučnjavom i slomljenim srcem

25.10.2024 u 12:34

Bionic
Reading

Pjesma ’Bluza’, koja je u rujnu zaživjela kao službeni singl s nadolazećeg albuma ’Souvenir Pop’ grupe Joker Out, sada ima i svoju videospot! ‘Prvi put smo snimali spot i razbijali po lokalu, prvi put smo se tukli i prvi put smo svirali instrumente koje inače ne sviramo’, komentirali su momci iz benda video

Pjesma ’Bluza, koja na streaming platformama broji pola milijuna slušanja osvojila je i regionalne radio postaje te doprinijela i ubrzanoj prodaji ulaznica za jesensku turneju Album Release Tour.

Joker Out - Bluza (Official Video) Izvor: Društvene mreže

Ovaj put se petorka našla u ulozi kafanskih muzičara, gdje pjevačeve oči zapaze, nažalost, već zauzetu lijepu gospođicu. Situacija se zaoštrava kad sve to primijeti njezin pratitelj, što preraste u opću tučnjavu. Filmski vrtlog emocija ne štedi ni instrumente, pa čak ni violina nije pošteđena!

Dinamičnoj priči spota posebnu čar daju glumica Saša Pavlin Stošić i duo Buč Kesidi. Joker Out i duo iz Pančeva već godinama povezuje pravo prijateljstvo. ‘Vrhunski bend koji nam se svima urezao u pamćenje prije nekoliko godina, kad smo čuli album Euforija. Brzo smo shvatili da ih, osim sjajnih glazbenih sposobnosti, krasi i izuzetna ljudskost, zato nam je čast što su nam se pridružili u videu i obogatili naše prijateljstvo’ – romantično su izjavili dečki iz Joker Outa.

Režiju videospota po dvanaesti put zaredom potpisuje Mark Pirc iz produkcije Studio 7, ovaj put u suradnji s Andražem Drobničem (Karlo Kirri).

Treći studijski album, ‘Souvenir Pop’, bit će objavljen 15. studenog, a promovirat će se na jesenskoj turneji ’Album Release Tour, koja prolazi kroz Ljubljanu (22. i 23. studeni), Novi Sad (26. studeni), Beograd (27. studeni), Skoplje (1. prosinca), Zagreb (3. prosinca), Maribor (6. prosinca) i Beč (9. prosinca).

JOKER OUT: