ekskluzivan koncert

Jonathan na ekskluzivnom koncertu za zatvaranje riječkog Vrisak festivala 21. rujna

04.09.2024 u 15:10

Bionic
Reading

Grupa Jonathan održat će u subotu 21. rujna u MMSU ekskluzivan koncert za samo zatvaranje riječkog Vrisak festival

Muzej moderne i suvremene umjetnosti ugostit će Jonathan na koncertu za svega 170 posjetitelja koliko će ulaznica u četvrtak 5. rujna biti pušteno u prodaju. Dostupne će biti po cijeni od 17 eura u sustavu Eventim.

Jonathan - Coming On Hard (Official Video) Izvor: Društvene mreže

Novi susret s riječkom publikom bit će prilika za još jednom predstaviti hvaljeno izdanje ‘Everyone Else Is Ok’, objavljeno 27. ožujka ove godine. ‘Album ‘Everyone Else Is Ok’ je sniman tijekom zadnje četiri godine i prvi je dugosvirajući uradak nakon hvaljenog ‘To Love/To Hold’ albuma. Album je nastao kao odraz vrlo turbulentnog vremena u kojem živimo, i kao band i kao dio čovječanstva” – objavio je uz objavu bend Jonathan.

Album je sniman, miksan i masteriran u studiju GIS i u prostoru za probe benda pod dirigentskom palicom prijatelja i producenta Mateja Zeca. Cover albuma je osmislio i realizirao bend Jonathan uz Mladena Stipanovića (Studio SMART 69). ‘Everyone Else Is OK’ donio je 11 pjesama koje autorski potpisuje Jonathan. Novi album ranije je najavljen singlovima ‘Coming On Hard', ‘Darling', kao i ‘Falling', ‘Have It All', ‘One Minute'. Popisu pjesama je dodana ‘We Don’t Need' koja otvara album, te ‘Be Right Here', ‘Sometimes', ‘Million', ‘Oh My God' i ‘Mirror' koja zaokružuje priču oko albuma.

Jonathan - Darling (Official video) Izvor: Društvene mreže

Dugoočekivani album ‘Everyone Else Is Ok” prvi je nakon čak šest godina i dvostrukog izdanja ‘To Love / To Hold' iz 2018., hvaljenog od strane glazbene kritike i publike. U međuvremenu je Jonathan bio izuzetno koncertno aktivan bend, s osvojenom ‘Rock&Off' nagradom za najboljeg koncertnog izvođača i rasprodanim vinilnim reizdanjima starih albuma.