slomljena od tuge

Još jedna tragedija u domu jedne od najvećih zvijezda bivše države

20.06.2024 u 13:14

Bionic
Reading

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol prolazi najteže životne trenutke. Njezina majka preminula je u 90. godini

Magdalena Megi Šarić je preminula poslije kratke bolesti u 90. godini, javljaju srpski mediji te navode kako je pjevačica posljednjih nekoliko godina sebe stavila po strani kako bi brinula o članovima svoje obitelji.

'Moja obitelj je u godinama koje su za razmišljanje. Tako da sam ja ipak odlučila biti uz njih i spremam se na sve one najteže stvari u životu. Jedinica sam, dugo sam bila zaštićena od svih tih nekih praktičnih stvari, jer smo i otac i ja umjetnici, kreativci, a sada je došlo vrijeme da, kada je najvažnije, budem tu. To je moj prioritet, obtelj', izjavila je svojedobno pjevačica u emisiji 'Premijera vikend specijal'.

  • +2
Bebi Dol Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bila je tu baka, potom tetka za koju je bila vezana, a nedugo zatim preminuo je i njen otac Milisav Šarić, proslavljeni jazz saksofonist. Sada je jedna od najpoznatijih jugoslavenskih izvođačica ostala i bez majke.

Bebi Dol nije se godinama nije pojavljivala u javnosti. Pisalo se kako je upala u ozbiljne financijske probleme te da je viđena i u pučkoj kuhinji kako uzima hranu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević
sve osim nogometa

Učitavanje...