Poljupci i zagrljaji

Kaja Vidmar čestitala Vrsaljku 31. rođendan videom koji puno toga otkriva

11.01.2023 u 12:09

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko jučer je proslavio svoj veliki dan. Na Instagramu je pokazao kakve je čestitke primio, a onda se oglasila i njegova draga i to nježnim, dosad neviđenim snimkama

Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar svoju su vezu dugo skrivali od očiju javnosti. Sada s ponosnom pokazuju zajedničke trenutke sreće, a takvi su upravo u videu koji je na Instagramu objavila plavokosa Slovenka kao poklon nogometašu za rođendan.

Ondje se među ostalim može vidjeti djelić slavlja i nogometaša koji pozira s tortom dok mu pjevaju, njihova razna poziranja, ples u kuhinji, poljupci na snijegu i s Vrsaljkovim sinom i njihovom djevojčicom Viktorijom, kako nogometaš barata gitarom, kako se tuku jastucima... Nema što, zaljubljeni su do ušiju.

  • +2
Šime Vrsaljko, Kaja Vidmar Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Inače, vezu su tek službeno potvrdili nakon rođenja zajedničkog djeteta, kćeri, u travnju prošle godine. Otkako je krenula priča o kraju Vrsaljkova bivšeg braka i njihovoj vezi, nogometaš se svim silama trudio izbjeći medije pa je u jednom trenutku obrisao i svoj profil na Instagramu.

U lipnju pretprošle godine s Instagrama je obrisao sve fotografije s bivšom suprugom Mateom, s kojom je ljubovao još od srednjoškolskih dana. Zaručili su se 2016. godine, vjenčali godinu kasnije, a sina Brunu dobili su netom prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

  • +13
Šime Vrsaljko Izvor: Cropix / Autor: Jure Miskovic / CROPIX

'Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže... Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave', otkrila je Kaja Vidmar ranije za Story.