UDAJE SE DIORA

Kakav dan za Luku Modrića: U trenucima u kojima je zabijao gol njegova je sestra još slavila

08.06.2024 u 23:25

Bionic
Reading

Danas je Luka Modrić s našom nogometnom reprezentacijom slavio u Lisabonu nakon što su s 2:1 pobijedili Portugal, a za to vrijeme, tisućama kilometara dalje, njegova mlađa sestra Diora imala je svoju djevojačku

Mnoštvo fotografija i snimki pojavilo se danas na Instagram Storyju mlađe sestre Luke Modrića, Diore, koje su otkrile očito dobro čuvanu tajnu. Naime, fotografije nastale uz bazen, dok Diora pozira u minijaturnom dvodijelnom bijelom kompletu, govorile su da se mlađa Lukina sestra udaje.

Budući da su objave krenule kapati danas oko podneva, nije poznato je li zabava održana još jučer kako bi Diora i svi pozvani na djevojačku mogli danas pratiti utakmicu i navijati za Luku, ili se pogodilo s današnjim prijateljskim okršajem.

Kada je vjenčanje i gdje, nije poznato, no za Luku bi ovo moglo biti izazovno jer 14. lipnja počinje Europsko nogometno prvenstvo u Portugalu.

  • +10
Luka Modrić s obitelji Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Diora Modrić uistinu se rijetko pojavljuje u javnosti dok njihovu sestru Jasminu najčešće viđamo na utakmicama, osobito onim naše reprezentacije.

Poznato je da se Jasmina udala i da se preziva Plecić, da je magistrirala ekonomiju i da u Zadru živi sa suprugom, a 2020. pisalo se kako je dobila posao više stručne suradnice za zaštitu okoliša u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Zadra. Što se tiče Diore, ona je studirala menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Rijeci.