KRALJEVSKA SAMOIZOLACIJA

Kako na dva tjedna karantene spiskati dva i pol milijuna kuna? Mark Wahlberg ima odgovor

13.12.2020 u 11:20

Bionic
Reading

Glumac Mark Wahlberg boravi u Australiji zbog snimanja reklame za jednu poznatu kladioničarsko-kockarsku tvrtku. Australske vlasti ne žele se kockati s unosom koronavirusa, pa svaki putnik dolaskom u njihovu zemlju mora proći karantenu, a Wahlberg je za to odlučio spiskati dva i pol milijuna kuna

Australske vlasti odredile su i mjesto u kojemu Wahlberg sa svojim timom treba odraditi karantenu, ali luksuzni hotel koji se nudio glumcu nije bio dovoljno dobar pa je od australskih vlasti tražio i dobio dozvolu da se s timom samoizolira u luksuznom mjestu Byron Bay na obali.

Kako piše Daily Mail, samoizolacija u ovom mjestu počinje s cijenom od oko 19 tisuća kuna za jedno noćenje, ali u cijeni je i danonoćna zaštita koju čine dva policajca, a koja će osim čuvanja zvijezde paziti i da on poštiva protokol karantene.

U pripravnosti je i privatna hitna pomoć, a povlačenje će sa svim dodatnim troškovima Wahlberga, ili producentsku tvrtku, koštati gotovo pola milijuna dolara.

  • +7
Mark Wahlberg Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon završetka karantene, a prije povratka ženi i djeci na Beverly Hills, Wahlberg će odraditi ono zbog čega je i došao u Australiju, snimiti reklamu u Sydneyu.

Iako će u Australiji boraviti samo dva tjedna, bivši frontmen hip hop sastava Funky Bunch inzistirao je na tome da sa sobom nosi i vlastitu opremu za teretanu.

Inače, Byron Bay je tijekom pandemije postalo omiljeno mjesto slavnih, pa su tamo preselili Chris i Liam Hemsworth, Zac Efron, Olivia Newton-John te Isla Fisher i Sasha Baron Cohen.