svjetska putnica

Karmela Vukov Colić otputovala je u još toplije krajeve: Evo s kojeg mjesta se javila

30.07.2024 u 20:58

Bionic
Reading

Putovanja su velika strast Karmele Vukov Colić, a ovog ljeta otisnula se u pravu avanturu. Na svom Instagram profilu objavila je nove fotografije snimljene u dalekoj Africi

Nekadašnja HRT-ova voditeljica, danas direktorice Turističke zajednice Dugog Sela, Karmela Vukov Colić nema gdje nije bila. Vodila je grupe i ture od Europe do Australije i Novog Zelanda. U Portugal često ide, a jedan od razloga je i jezik koji voli osvježavati i usavršavati.

No, ovog puta uputila se nešto dalje, sve do Afrike odakle se i javila svojim obožavateljima.

Na Instagramu je podijelila fotografiju kako pozira u moru, a u opisu je otkrila gdje se nalazi. 'Afrika', napisala je bivša voditeljica, a zatim dodala i hashtag 'Kenya'. Prema tome njezini pratitelji su zaključili da se nalazi u Keniji, državi u istočnoj Africi.

Svoju je lokaciju godišnjeg odmora televizijska zvijezda podijelila i u svojim Instagram Storyjima u kojima je podijelila niz fotografija i videa, od prijevoza prtljage, doručka s pogledom na more, valova do hotelskog bazena

Tako se javila iz Mombase, pokazala kako izgleda njezin 'kenijski doručak s pogledom na more', a zatim podijelila nekoliko snimki s predivne plaže Diani. Pokazala je i predivan pogled vile u kojoj, čini se, odsjeda za vrijeme svog odmora, a naša se tu i bazen okružen palmama s pogledom na prirodu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević