naše wagsice

Kažu da su Hrvatice najljepše na svijetu: Tko su supruge naših Vatrenih?

15.06.2024 u 14:41

Bionic
Reading

Naša se repka često naziva 'Obitelj', a dijelom te obitelji su i supruge naših reprezentativaca koje uvijek možemo vidjeti na okupu tijekom raznih nogometnih prvenstava. Od wagsica najdulje znamo našu Vanju Modrić, a odnedavno se wagsicama pridružila i supruga Josipa Juranovića

Počela je nogometna euforija! Diljem Lijepe Naše ponovno su zavladali kvadratići, ponosno gledamo kadrove iz Berlina u koji su naši navijači stigli podržati Vatrene koji će popodne započeti svoj nastup na ovogodišnjem Europskom prvenstvu. Glasne navijačice i ovih će dana biti supruge naših Vatrenih koje možemo očekivati na tribinama njemačkih stadiona.

Dominik Livaković i Helena

Supruga našeg Livija lijepa je Helena s diplomom zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta, a tijekom godina je izrazila želju za radom u modnoj industriji.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a vezu su započeli u ljeto 2017. godine. U proljeće 2021. su 'pale zaruke', a vjenčanje se odvilo u lipnju 2022. u zadarskoj katedrali sv. Stošije. Zbog Livakovića je zavoljela Zadar pa par ovdje često provodi slobodne dane i praznike.

Početkom godine par je dobio dijete, a Helena je na Instagramu otkrila kako je njezina tročlana obitelj sve što je ikada željela.

SVADBA U ZADRU

Pogledajte tko je sve stigao na vjenčanje Helene Matić i nogometaša Dominika Livakovića

Pogledaj galeriju

Josip Juranović i Lana

Jedna od 'najnovijih' službenih wagsica je Lana Miholjević, samozatajna partnerica Josipa Juranovića koju odnedavno zove i svojom suprugom!

Tijekom priprema za Euro, Juranović je od izbornika Dalića dobio slobodan dan kako bi se vjenčao za svoju dugogodišnju djevojku Lanu. Civilno vjenčanje već su odradili u lipnju 2023, a prije nekoliko tjedana slavili su i uz veći broj gostiju na zagrebačkom imanju Marincel.

Riječanku Lanu Juranović je upoznao u Splitu dok je on igrao za Hajduk, a ona studirala na Kemijsko-tehnološkom fakultetu.

Ivan Perišić i Josipa

Ivan Perišić Robertu je Knjazu otkrio da je svoju suprugu Josipu upoznao još u školskim danima te se našalio kako mu je ona i pomogla da završi školu jer mu je dozvoljavala da od nje prepisuje.

Po završetku škole, Josipa ga je pratila i podržavala u karijeri, a nakon života u Italiji i Engleskoj, obitelj Perišić konačno se vratila u Dalmaciju, a Josipa Perišić u svoj rodni Split.

Perišići su jedan od najdugovječnijih parova u našim redovima, a svoju su ljubav okrunili čak dvaput: 2012. i ponovno 2020. godine.

Bruno Petković i Iva

Nakon braka s nekadašnjim reprezentativcem Jerkom Lekom, tijekom jednog intervjua zaiskrilo je između Ive Šarić i Brune Petkovića.

Lijepa manekenka i TV voditeljica i prvo ime Dinama vjenčali su se 20. prosinca 2023, a Petković je 'prevario sustav' jer je tada i Ivin rođendan pa nema šanse da zaboravi na godišnjicu braka! Vjenčanju i slavlju u intimnom krugu od dvadesetak ljudi prethodile su trogodišnje zaruke, a par je 2021. dobio dijete.

Najmlađi sin pridružio se dvojici starije braće, koje je Iva rodila u braku s Lekom, a par mjeseci nakon poroda Iva je komentirala: 'Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako smo dobar tim', ispričala je za In Magazin.

Andrej Kramarić i Mia

Supruga 'najpametnijeg Vatrenog', kako su ga nazvali dečki iz repke, lijepa je Zagrepčanka Mia Ćurković koju je Kramarić upoznao preko zajedničkih prijatelja u kafiću u koji su oboje rado zalazili.

Nakon četiri godine ljubavne veze, par se vjenčao 31. ožujka 2021. godine u Zagrebu, no u velikom slavlju, kao i mnoge, spriječila ih je epidemija koronavirusa.

Ćurković je završila studij veterine u Zagrebu, voli tjelovježbu i zdrav način života, a svoj život krije od zainteresiranih medija.

Ante Budimir i Monika

Svoj život Ante Budimir drži za sebe, a o njegovoj supruzi Moniki ne zna se gotovo ništa.

Kao i Ante, i Monika je tijekom ratnih godina bila izbjeglica koja je zbog rata napustila svoj rodni vukovarski kraj. Upoznali su se još u mladosti, vjenčali se 2019, a otada su postali roditelji trojice dječaka.

Marcelo Brozović i Silvija

Baš kao i mnoge naše wagsice, i supruga Marcela Brozovića odlučila se na povučeniji život te se rijetko pojavljuje u javnosti i nije aktivna na društvenim mrežama.

Marcelo Brozović poznatiji kao 'Broz' suprugu je upoznao u Velikoj Gorici, no u Italiji mu se pridružila tek nakon što je diplomirala biologiju na PMF-u u Zagrebu.

Vjenčanje je održano na Badnjak 2016. godine u tajnosti, u proljeće 2017. postali su roditelji djevojčice, a dvije godine nakon rodio se i sin.

Mario Pašalić i Marija

Mario Pašalić u vezi je s Marijom od 2014 godine, odnosno prohodali su kad je nogometaš imao 19 godina. Par se vjenčao u lipnju 2019. na Čiovu, a 2022. rodio im se i sin Luka.

Marko Pjaca i Marija

Supruga Marka Pjace samozatajna je Marija, a prvi put su zajedno viđeni 2017. godine. Par se vjenčao 2021. u šatoru na Jarunu, a na vjenčanju ih je zabavljao Jole.

Zagrepčanka Marija završila je studij fizioterapije u Zagrebu, a Pjaca je jednom prilikom rekao kako je u Marijiom životu bilo puno odricanja te da je ona njegova najveća podrška.

Domagoj Vida i Ivana

Bivša Miss Dalmacije i Kraljica Hrvatske iz Metkovića nekoć je nosila ime Ivana Gugić te su je te 2014. smatrali jednom od najljepših Hrvatica. Domagoja Vidu upoznala je u noćnom klubu, a bivša manekenka zbog njega je preselila na drugi kraj Europe.

Diplomirana ekonomistica i naš proslavljeni nogometaš postali su roditelji sina 2015. godine, a maleni je bio glavna zvijezda prošlog Europskog prvenstva kada je nakon utakmica trčao ocu u zagrljaj.

Luka Modrić i Vanja

Iako se ne eksponira medijski, Vanja Modrić primjer je žene koja potvrđuje ono 'iza svakog uspješnog muškarca...'.

19-godišnji Luka upoznao je Vanju tijekom svojih dana u zagrebačkom Dinamu, a svoju je ljubav prema supruzi opisao u svojoj autobiografiji: 'Živjeli smo različite emotivne priče, ali Vanja i ja smo kroz duge razgovore ubrzo shvatili da dijelimo zajednički pogled na životne prioritete. Na obitelj. Već sam bio prilično zaljubljen kad sam joj prvi put predložio da iziđemo navečer van. Prihvatila je. Bilo je to 1. prosinca 2004., i to je bio naš dan. Te smo se večeri prvi put i poljubili, u njenom stanu. Ne znam jesam li ikad osjetio takvu sreću do tada. Mislio sam da su sve one priče o leptirićima u trbuhu samo isprazne fraze, ali te sam se večeri osjećao baš tako. Zaljubljen preko ušiju. Prohodali smo.'

Par koji je nedavno proslavio 13. godišnjicu braka živi u Madridu, gdje planira i ostati i nakon Lukine karijere jer je Madrid rodni kraj njihovim dvjema kćerima i sinu.

  • +12
Vjenčanje Luke i Vanje Modrić 2011. Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Mateo Kovačić i Izabel

Izabel i Mateo Kovačić upoznali su se u crkvi u Sesvetskim Selima, gdje je Mateo bio ministrant, a ona pjevala u zboru. Par se vjenčao 2017. godine, a prije nekoliko dana objavljena je vijest da par čeka svoje drugo dijete.

Osim što je krasi titula wagsice, Izabel je i poduzetnica koja stoji iza brendova Lunilou i Izakova.