VIOLET AFFLECK

Kći Bena Afflecka zauzela stranu: Jedan detalj otkrio koliko joj znači Jennifer Lopez

12.08.2024 u 12:54

Bionic
Reading

Paparazzi su snimili najstariju kćer Bena Afflecka, Violet Affleck, u dnevnoj šetnji nedaleko od obiteljskog doma u Los Angelesu, a ono što je svima upalo u oko haljina je koju je odabrala

I dok se javnost zabavlja odnosom Bena Afflecka i još uvijek mu službene supruge Jennifer Lopez, nagađajući kada će napokon priznati sebi, ali i obožavateljima da je njihovom braku došao kraj, njegova najstarija kćer iz braka s Jennifer Garner, Violet Affleck, čini se odabrala je stranu.

Iako bi se od nje očekivalo da 'zauzme' očevu stranu i bude uz njega u ovoj brakorazvodnoj parnici, sve upućuje na to da je Violet odlučila biti uz maćehu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Na ulicama Los Angelesa Violet Affleck snimljena je u haljini koju je Jennifer Lopez isfurala na Valentinovo 2023., kada je snimljena na romantičnoj večeri s Benom Affleckom.

Riječ je o Dolce & Gabbana haljini u dvije boje koja se veže u struku. Izrađena od šifona, haljina ima dubok dekolte i lepršave rukave, a iako ju je Jennifer Lopez isfurala uz zlatne sandale na platformu i visoku potpeticu, Violet ju je odjenula na tenisice i bijele sportske čarape. Fotografije je objavio Daily Mail i možete ih vidjeti OVDJE.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, priča se kako je Jennifer Lopez nesretna zbog razvoda iz jednostavnog razloga, jer su ovoga puta u sve itekako uključena i njezina djeca, kao i djeca Bena Afflecka, koju su oboje dobili u bivšim brakovima.