OTVORIO DUŠU

Kevin Costner progovorio o razvodu: 'Osjećam se kao da sam vozač Ubera'

20.06.2024 u 16:59

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda, 69-godišnji Kevin Costner razveo se od Christine Baumgartner u svibnju 2023. no tek je sada odlučio progovoriti o svemu što se tada, ali i nakon razvoda događalo, a otkrio je i detalje odgoja troje tinejdžera nakon svega

Gostujući u emisiji The View, 69-godišnji Kevin Costner po prvi se puta javno otvorio o razvodu od Christine Baumgartner, dajući naslutiti da je prolazio kroz teške trenutke i borio se s mnogim osobnim problemima.

Holivudski glumac razveo se prošle godine u svibnju nakon 19 godina braka, podijelivši s javnosti detalje toga kako se nosio s 'teškim vremenima', priznajući da se osjeća slomljeno nakon svih izazova koje mu je život dao. Rekao je i kako su zajednička djeca, koji su sada tinejdžeri, jako 'dobri klinci'.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Znam da sam slomljen, znam gdje sam. Imao sam uistinu sreće u životu, no to ne znači da me život nije slomio, da nije uzeo od mene 'velike komade'. Zbog toga znam koga želim glumiti u filmovima, ali i tko želim biti u svom životu', rekao je Costner koji s 50-godišnjom Christine ima troje djece - Caydena Wyatta (17), Hayesa Logana (15) i Grace Avery (14).

  • +2
Kevin Costner Izvor: EFE / Autor: ANDRE PAIN / POOL

Kroz razgovor otkrio je i kako je odgajati troje tinejdžera. 'Možda će vas šokirati, no moj život je jako sličan vašem. Osjećam se kao da živim na autoputu i da sam vozač Ubera...', našalio se glumac i nastavio: 'Samohrani sam otac... nisam to želio, no tako je ispalo. Uživam gledati njihove uspjehe. Obožavao sam se igrati s njima još kad su bili mali, a sada smo došli do toga da s njima razgovaram o raznim stvarima... Moj se život ne razlikuje od drugih. Imaju razne uspone i padove, no u suštini su jako dobra djeca i osjećam se pravim sretnikom.'

MODNO USKLAĐENI

Kevin Costner nije skrivao ponos: U Cannesu pozirao sa sinom, novom glumačkom zvijezdom

Pogledaj galeriju

Osim njih troje, Costner ima i odraslu djecu. S bivšom suprugom Cindy Silvom dobio je Annie (40), Lily (37) i Joea (36), dok iz veze s Bridget Rooney ima sina Liama (26).

Podsjetimo, u rujnu 2023. Costner je napokon okončao ružnu brakorazvodnu parnicu sa Christine Baumgartner, u kojoj je holivudski glumac izvoljevao i malu pobjedu. Sudac je smanjio njezina potraživanja alimentacije sa 161 tisuću dolara na 63 tisuće mjesečno.