VJEROVALI ILI NE

Kim Kardashian West novom je fotografijom srušila Instagram

25.01.2018 u 19:40

Bionic
Reading

Čega god se uhvatila, što god radila, reality zvijezda, moglo bi se reći, pretvara u zlato, a po novome, čini se, i ruši društvene mreže. Naime, Kim Kardashian West objavila je svoj novi selfie koji je u manje od sat vremena s oduševljenjem 'lajkalo' njezinih milijun i pol obožavatelja, zbog čega je njezin profil na Instagramu u nekoliko navrata 'van funkcije'

U samo sat vremena, otkako je na svoj službeni Instagram profil postavila fotografiju, Kim Kardashian West uspjela je, u pravom smislu riječi, doslovce srušiti tu društvenu mrežu, te je svakih nekoliko minuta, na njezinu profilu, stajalo kako stručnjaci 'rješavaju novonastali problem'.

📸

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kakva je to fotografija koja je uspjela to napraviti i skupiti nevjerojatnih milijun i pol lajkova? Recimo samo da je snimljena u njezinoj kupaonici, a Kim je 'okinula' selfie pred kupaonskim ogledalom, odjevena tek u gaćice optočene kristalima, dok je grudi prekrila rukama.

Kao i uvijek, Kim je postigla ono što je i htjela, jer zna da će zbog ove fotografije na njezin račun ponovno stići novi milijuni.

  • +15
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia