NIJE POTRAJALO

Kraj ljubavi: Ivana Mišerić opet je solo

17.06.2020 u 09:40

Bionic
Reading

Poznata domaća radijska voditeljica u studenom 2018. pokazala je fotografiju kojom je otkrila da je zaljubljena i sretna te da u Hong Kongu i na Maldivima nije sama već u društvu nove ljubavi, pet godina mlađeg poduzetnika Sandra Mura, osnivača Bellabeata, hrvatsko-slovenskog start-upa. Navodno više nisu skupa

Donedavne šetnje po Zrinjevcu s četveronožnim ljubimcem, samojedom Fridom, Ivana Mišerić zamijenila je velikogoričkim krajem, piše Story. Navode da je se posljednjih tjedana po kuloarima priča kako lijepa voditeljica i Sandro Mur više nisu skupa te da od svibnja sve češće objavljuje fotografije iz njezinog obiteljskog doma u Velikoj Gorici. Na naš upit za komentar, Ivana je odgovorila da to ne želi komentirati.

View this post on Instagram

Napad.💋 . . . #cmokača

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

'Mozgam kaj napisati na fotku. Nekaj duboko, smiješno, simpatično. Joj previše opcija. Sretna. Volim. Hoću podijeliti - napisala je Ivana Mišerić uz zajedničku fotografiju sa Sandrom Murom u studenom 2018. godine. Uživali su skupa na brojnim putovanjima, skupa su bili i u bolnici u vrijeme karantene.

Sandro je prije Ivane bio s Urškom Sršen s kojom je pokrenuo 'Bellabeat'. Nakon četiri godine veze, njihova ljubav je pukla i Mur je priznao da je zbog toga pao u depresiju. Ivana je s bivšim dečkom Jurjem Hrvačićem bila u vezi više od pet godina, a 2014. su se i zaručili. Kad je u jednom intervjuu svojedobno opisivala svog idealnog muškarca, rekla je da traži nekog tko ima dobre živce te 'da ima dovoljno samopouzdanja, ali ne previše'.

View this post on Instagram

💃🏼trenuci🕺🏻 . . . #voljenje

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on