NE TRPI KRITIKE O RODITELJSTVU

Kraljica je vrlo uznemirena Harryjevim vrlo osobnim napadima na njezinu obitelj

23.05.2021 u 17:01

Bionic
Reading

Britanska kraljica Elizabeta II vrlo je uzrujana serijom kritika koje je njezin unuk princ Harry uputio njenoj obitelji, a osobito je pogađa ponavljanje komentara koje je Harry iznio i tijekom intervjua s Oprah u ožujku

'Harryjeva baka ovo je shvatila vrlo osobno i duboko je uznemirena onim što je Harry rekao, a posebno njegovi komentari o roditeljstvu princa Charelsa, sugerirajući da njegov otac ni ne može znati bolje s obzirom na to kako je odgojen. Bilo su to vrlo uznemirujući trenutci', rekao je jedan izvor za Daily Mail.

Službenici palače već su u bijesu tražili vojvodu i vojvotkinju od Sussexa da se odreknu svojih titula, a bijes je još više porastao nakon Harryjevog pojavljivanja u njegovoj dokumentarnoj televizijskoj seriji o mentalnom zdravlju 'The Me You Can't See'.

Službenike palače, koji su već bili zatečeni Harryjevom šokantnom kritikom roditeljskih vještina princa Charlesa, i implicirano kraljice i pokojnog princa Philipa, zapanjio je povratak toj temi kad je sugerirao da je njegov otacpustio da on i princ William u djetinjstvu pate.

'Otac mi je znao reći kad sam bio mlađi: Pa, meni je bilo tako pa će biti i vama.'', rekao je Harry i dodao da su pokušaji traženja pomoći za Meghan kad se suočila sa samoubilačkim nagonima naišli na potpun muk i zanemarivanje.

  • +6
Kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Richard Pohle/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Unatoč kontinuiranim napadima, princa Charlesa još uvijek ne napušta nada u pomirbu sa svojim mlađim sinom.

'Mislim da princ neće odrezati sina unatoč onome što je Harry rekao. Charles će se za to htjeti zauzeti, ali treba reći da je ono što je Harry rekao u intervjuu s Oprah u krugu obitelji smatrano vrlo bešćutnim. Kad bi Harry još osobnije napao kraljicu, Charles bi bez sumnje zbio redove s kraljicom i Harry bi bio prekrižen', rekao je jedan Charlesov prijatelj i dodao kako je vovjoda od Walesa prije svega nježan čovjek i predan otac.

'Osjećat će se bijedno, željet će tražiti pomirenje, ali uopće nije osvetoljubiv', dodao je Charlesov prijatelj.