odmah je reagirao

Kruži snimka koja baca ružnu sjenu na novog pobjednika MasterChefa: 'Najviše štete sam napravio sebi i svojoj okolini i zbog istoga žalim'

01.01.2022 u 10:30

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana Ivan Temšić je finalu zabavnog showa Nove TV pobijedio Goranu Milaković te osvojio novčanu nagradu od 200.000 kuna. Dan nakon što je 26-godišnjak proglašen pobjednikom, društvenim mrežama počela je kružiti video snimka na kojoj Splićanin šmrkanjem u nosnicu uvlači nepoznati bijeli prah. Temšić je Instagramu priložio objašnjenje sporne snimke i progovorio o ne baš sjajnim vremenima koja su iza njega

'Kao kroz kuhanje, ali i život, vodim se istim konceptom, učenjem iz grešaka. Istih sam napravio mnogo i iz svake od njih, izvukao životnu poduku', piše Ivan Temšić te nastavio:

'Radio sam stvari koje nikako nisu na diku i ponos, ali drago mi je što sam kroz njih prošao, jer su me definirale u osobu koja sam trenutno. Najviše štete sam napravio sebi i svojoj okolini i zbog istoga žalim, ali prošlost je prošlost, i tamo bi trebala i ostati. Svjestan sam svojih postupaka iz prošlosti koji su svakako bili nepotrebni, ali smatram da me je svaki od njih ojačao i opametio', poručio je.

  • +10
Ivan Temšić Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Kuhinja je, pojasnio je, uvelike doprinijela odmicanju od toksične okoline u kojoj se nalazio. 'A moja volja, želja, ambicioznost i snaga su pokazali moje afinitete i staloženost. Smatram da svojim postupcima mogu pokazati kako se sa samog dna, kroz rad i fokus, mogu postići velike stvari', ustvrdio je pobjednik 4. sezone 'MasterChefa'.

'Kroz sami MasterChef pokazao sam sebe i smjer kojim ću se voditi i dalje, i svima koji me osobno poznaju, kao i situaciju u kojoj sam se nalazio, potvrdio koliko mogu i želim. Život piše čudne priče, sami odabiremo svoje puteve, ali nikada nije kasno da iste i promijenimo, a ja mogu biti primjer ostalima da se isti bira sam', zaključio je na kraju objave.