VELIKA LJUBAV

Lady Gaga iskoristila predizborni skup Joea Bidena da progovori o svojim propalim zarukama

04.11.2020 u 11:34

Bionic
Reading

Glazbenica Lady Gaga je glumca Taylora Kinneyja upoznala na snimanju spota za svoju pjesmu 'You and I', nakon čega su pet godina bili u vezi. Zaručili su se 2015. godine, ali već sljedeće godine raskinuli su zaruke, o čemu je pjevačica progovorila u ponedjeljak uoči svog nastupa na skupu predsjedničkog kandidata Joea Bidena u Kinneyevoj matičnoj državi Pensilvaniji

'Bila sam zaručena s muškarcem iz Lancastera u Pensilvaniji. Znam, znam, nismo uspjeli. Jako sam ga voljela, ali jednostavno nije uspjelo', rekla je Lady Gaga tijekom svog nastupa i dodala da i dalje voli momka iz Pensilvanije.

'Volim Joea pa je on moj novi momak iz Pensilvanije', rekla je Gaga i krenula s izvedbom svog hita iz 2011. godine 'You and I', mijenjajući dio pjesme ubacivanjem imena bivšeg potpredsjednika u tekst pjesme.

Osvrt Lady Gage na bivšeg nalazi se na 1:30:00 videa Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Lady Gaga i 39-godišnja zvijezda serije 'Chicago u plamenu' su nakon upoznavanja na setu njenog spota 'You and I' 2011. godine bili u petogodišnjoj vezi. Na Valentinovo 2015. godine Kinney je na Gaginu ruku stavio prsten u obliku srca, ali zaruke su raskinuli već sljedeće godine.

Časopis People u to vrijeme je doznao da je prekidu kumovala velika udaljenost.

'Ona radi na albumu, on na svojoj seriji, nisu u istoj državi i jednostavno je bilo teško. Oboje se jako vole i željeli su da to uspije, ali jednostavno je bilo teško na ovako veliku udaljenost', rekao je izvor za People.

Lady Gaga je potvrdila prekid zaruka u lipnju 2016. godine u izjavi podijeljenoj na Instagramu.

'Taylor i ja smo oduvijek vjerovali da smo srodne duše. Baš kao i svi parovi, i mi imamo uspone i padove pa smo odlučili uzeti pauzu. Oboje smo ambiciozini umjetnici koji su se uz naše dugoročne i složene rasporede nadali uspješnom nastavku jednostavne ljubavi koju smo osjećali jedno prema drugom. Molimo vas podršku. Mi smo poput svih ostalih i zaista se volimo', napisala je tada Lady Gaga.

U svom dokumentarcu 'Gaga: Five Foot Two' iz 2017. godine, pop zvijezda je ukazala na mogućnost da je njezina karijera u usponu mogla pridonijeti raskidu zaruka.

'Snimila sam film i izgubila Taylora', rekla je Gaga misleći pritom na svoju ulogu u filmu 'Zvijezda je rođena' pa dodala: 'Ovo mi je treći put da mi je srce ovako slomljeno'.