uživa u majčinstvu

Lana Jurčević otkrila ime svoje djevojčice i pokazala novu tetovažu

03.05.2024 u 16:50

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularijih pjevačica i uspješna poduzetnica krajem prošle godine je sa svojim partnerom, Filipom Kratofilom, dočekala prvo dijete

Lana Jurčević je na Instagramu otkrila da su ona i njen partner Filip Kratofil stavili identične tetovaže na ruke.

'Mama i tata sad imaju matching tattoos - ime naše male princeziceeee! Ime u obliku otkucaja srca… Kad se udruže dva svijeta, onaj gornji i donji, sve je moguće. Gledam u ovo i pucaju me i emocije i hormoni i sve i nema riječi da opišem sreću koju osjećam! I to svakim danom sve više kad je gledam kako raste, kako karater ‘izlazi’ iz nje već sad i kako se povezujem', napisala je uz simpatični video. Na njoj se vidi kako je riječ o imenu Mayla Lily.

'Njeno ime je našlo put do nje, njeno ime je imalo značenje i prije nego što smo ga mi saznali i nismo mogli vjerovati koje su to 'slučajnosti' i podudarnosti sa svime kroz što smo prošli... Ali, očito joj je to ime bilo suđeno. 'Snaga u bitci'', objasnila je.

DŽENIN KABINET ČUDA

Lana Jurčević nije krila ponos zbog svoje tete: Poznati pohrlili na izložbu legendarne Dženise Pecotić

Pogledaj galeriju

Lana je nedavno, kad je objavila fotografiju određene vrste lopoča dala naslutiti kako njezina curica ima isto ime kao taj cvijet koji raste iznad vode na jezerima.

'Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija. Kad sam krenula pretraživati na internetu, naježila bih se svaki put kad bih naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet. To mora da je unaprijed sve određeno i zapisano tamo gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate', poručila je tada.

Cvijeće za vrt u proljeće Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr