pokazuje koliko je sretna

Ljubav cvjeta: Tia Jurčić se pohvalila rođendanom u zagrljaju NBA zvijezde

19.08.2024 u 10:56

Bionic
Reading

Pokćerka bivšeg ministra gospodarstva Ljube Jurčića, Tia Jurčić prošle godine se razvela se od Marija Mamića nakon šest godina braka i otišla u SAD gdje je pronašla sreću i ljubav. Koliko ondje uživa pokazuje svaka njezina nova objava

Tia Jurčić početkom ove godine je dala naslutiti da je u novoj vezi i to nakon što je objavila da je Novu godinu dočekala sa NBA zvijezdom i sportskim komentatorom. Zatim se s Kennyjem Smithom pojavila i na Super Bowlu, a da su zajedno potvrdila je u rođendanskoj čestitci posvećenoj njemu.

Tia je sada podijelila novu fotografiju sa svojim dragim, a povod je bio njezin rođendan. Nisu skidali osmijeh s lica, a bivši košarkaš ju je nježno zagrlio dok se u pozadini mogu vidjeti baloni i bazen.

Poruke s komplimentima

'Sretan rođendan! Mislim da ti je stigao najljepši rođendanski poklon', 'Predivni, a Tia jedna od najljepših žena', 'Čestitam, oboje se činite sretni zajedno', bili su neki od komentara Tijinih pratitelja. Neki su komentirali njezinu haljinu, a bilo je i onih koji su je usporedili s Jennifer Lopez.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Kenny, koji je igrao u NBA od 1987. do 1997. kao član Sacramento Kingsa, Atlanta Hawksa, Houston Rocketsa, Detroit Pistonsa, Orlando Magica i Denver Nuggetsa, čestitao je svojoj dragoj u Instagram pričama uz nekoliko fotografija s njom.

Podsjetimo, Prije Marija Mamića Tia je bila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina Dominika, a od njega se rastala 2015. nakon pet godina braka.