s javierom bardemom

Ljubav na crvenom tepihu: Penelope Cruz u prelijepoj haljini mamila je supruga kao prvog dana

20.09.2024 u 22:18

Bionic
Reading

Slavan glumački par crvenim tepihom je prošetao držeći se za ruke i zračeći ljubavlju, koja se čini jednako snažna kao i na početku njihove veze

Penelope Cruz i Javier Bardem jedan su od najslavnijih i najdugovječnijih holivudskih parova, a koliko su zaljubljeni i nakon 13 godina braka, nisu mogli sakriti na večerašnjem otvaranju Filmskog festivala u San Sebastianu.

Par je crvenim tepihom prošetao držeći se za ruke i razmjenjujući zaljubljene poglede. Penelope nije skidala osmijeh s lica dok je blistala u prelijepoj haljini, a njen suprug gledao ju je gotovo omamljeno, posve očarano kao prvog dana.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Penelope Cruz i Javier Bardem zaljubljeni na crvenom tepihu

Slavna glumica nosila je neodoljivo romantičnu bijelu haljinu s čipkom i naramenicama od tila, niskog struka i plisirane suknje, koju od klasične vjenčanice razlikuje samo detalj ženstvene crne mašne na prsima s bijelom ružom u sredini.

Zanosna 50-godišnja Španjolka ovu divnu haljinu uskladila je s crnom clutch torbicom te raspuštenom, valovitom kosom počešljanom na stranu, uz dodatak srebrnih naušnica, bordo manikure i šminke u nježnim tonovima.

  • +3
Penelope Cruz i Javier Bardem Izvor: Profimedia / Autor: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

U braku 13 godina, imaju dvoje djece

Inače, Bardem i Cruz u braku su od 2010. godine te imaju kćeri Leu (13) i Lunu (11).

'On pjeva i sjajno pleše. I sjajno oponaša Micka Jaggera. Oponašat će Al Pacina i De Nira kako razgovaraju. To je nevjerojatno', otkrila je nedavno o slavnom suprugu simpatična Penelope Cruz.

I SJAJNO JOJ PRISTAJE

Već dugo nismo vidjeli bolju bob frizuru od one koju ima Penelope Cruz

Pogledaj galeriju