kakve fotografije

Ljupka Gojić Mikić se javila s egzotične destinacije, tepaju joj joj da je 'posebna žena'

27.05.2024 u 15:11

Bionic
Reading

Bivša manekenka, danas uspješna poduzetnica i modna dizajnerica sa svojim suprugom, djecom, majkom i bratom otputovala je na odmor gdje su u nedjelju obilježili 18. godišnjicu braka

Pješčana plaža, sunce, bazen u društvo obitelji i uživancija dominiraju na najnovijim fotografijama Ljupke Gojić Mikić i videima na Instagram pričama.

Na jednoj od njih je obznanila da su ona i njezin suprug Mihael Mikić proslavili 18. godina ljubavi, nježnosti, zabljuljenosti i braka. Jedan su od najstabilnijih i najomiljenijih poznatih domaćih parova, a osim sa svojim najmilijima Ljupka je pokazala i savršene fotografije u kupaćem kostimu. Pozirala je kao u dane svoje najveće slave, a komplimenata njezinih prijatelja i fanova nije nedostajalo.

Sudeći prema jednom od komentara, sretna obitelj gušta u Dubaiju. 'Zauvijek model', 'Prekrasna', 'Baš posebna žena. Neobično lijepa, jednostavna, a opet elegantna i graciozna s neobičnim a opet 'običnim' predobrim stilom, pišu oduševljeni pratitelji.

ATELIER GREEN ENERGY

[FOTO] Ljupka Gojić Mikić još jednom pokazala da modu ima 'u malom prstu'

Pogledaj galeriju

Prisjetimo se, ljubavna priča Ljupke i njezinog Mike počela je dok su još bili djeca. Vjenčali su se 2006. godine nakon šest godina veze, a danas imaju tri kćeri - Jannu Sienu, Milu Amelie i Mari Danu. 2014. godine su obnovili bračne zavjete kada su sklopili crkveni brak. Zajedno su se selili diljem svijeta te pokrenuli i uspješne zajedničke biznise, a za njih se nikada nisu vezale vijesti koje bi dale naslutiti da je njihov brak u krizi.

OBITELJSKI TRENUCI

U centru pažnje: Mihael Mikić i Ljupka Gojić Mikić s kćerkicom prošetali špicom

Pogledaj galeriju