puni baterije

Maja Šuput otputovala s dragim na odmor iz snova i pokazala koliko uživa

03.01.2018 u 10:35

Bionic
Reading

Nakon uzbudljive 2017. pjevačica Maja Šuput u novu je godinu ušla jednako energična i puna novih planova. Sa svojim odabranikom Nenadom Tatarinovom otputovala je na zasluženi odmor u daleke i toplije krajeve

Nakon radne 2017. godine, tijekom koje je upoznala i svog sadašnjeg dečka, direktora jednog šibenskog hotela Nenada Tatarinova, pjevačica Maja Šuput na samom početku nove godine počastila se odmorom iz snova. 

Budući da je velika ljubiteljica putovanja i dalekih destinacija te je u proteklih nekoliko godina posjetila zavidan broj zemalja, sada se s novim odabranikom uputila u vrlo popularnu turističku destinaciju kako bi napunila baterije za nove poslovne projekte koji je čekaju.

Vrckava pjevačica odmor je već pri samom dolasku u zračnu luku započela vrlo veselo, a sve je zabilježila na svojim društvenim mrežama. 

  • +2
Maja Šuput Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Pohvalila se kako leti u luksuznoj poslovnoj klasi i uživa u raznim delicijama, a onda je s obzirom na duljinu leta za Tajland malo i odspavala. 

Hello Bangkok 🎉🎉🎉 let’s have a tour 🏎🏎🏎

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Kao i uvijek, ona i njezin dragi bili su modno usklađeni. 

In love 😍 with this place

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Par se upoznao ovo ljeto i od tada su nerazdvojni, a sama Maja otkrila je i da već žive skupa.

'Žena u mojim godinama točno zna što želi, a još više zna što ne želi! Tako da je meni to bilo vrlo jednostavno, really. Jako smo se brzo našli, a on je bio vrlo brz i ekspeditivan po tom pitanju! Kao 'to je to'. Moje i gotovo', rekla je nedavno 38-godišnjakinja. 

Home 🏡

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Osim toga, svaki slobodan trenutak provode na putovanjima te ih spajaju isti interesi. Obožavaju gastronomiju i upoznavanje novih destinacija, pa su tako već zajedno bili u Milanu, Beču, Beirutu, Londonu te Cannesu. 

  • +4
Maja Šuput u seksi izdanjima Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Narednih nekoliko dana uživat će u ljepotama Tajlanda, a onda se namjeravaju odmarati na Maldivima.