AVANTURE NA BALIJU

Maja Šuput pokazala na što se odvažila: 'Iako se bojim visine, rekla sam idem'

14.01.2020 u 23:31

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput na zasluženom je godišnjem odmoru te sa suprugom već nekoliko dana uživa na Baliju. Osim odmora uz bazen, sunčanja na nevjerojatnim pješčanim plažama i romantičnih večera, Maja i Nenad željni su nesvakidašnjih avantura

Daaa. Uspjela sam. Iako se jako bojim visine, nakon nagovaranja i uvjeravanja da ja to mogu, rekla sam idem. Lajk za hrabrost i da vas pitam iskreno, tko bi išao na ovu ljuljačku????’, upitala je Maja Šuput svoje Instagram pratitelje ispod najnovije fotografije na kojoj dokazuje da je isprobala jednu od najatraktivnijih zanimljivosti koje nudi otok Bali.

Riječ je o glomaznoj ljuljački koja podiže i spušta i do nekoliko metara u zrak pružajući pritom nevjerojatan osjećaj dok pogled puca na zelena polja riže.

Naša pjevačica, kako sama kaže, nije jedna od onih koja obožava visine. Naprotiv, stravično ih se boji, ali na ovako nešto ohrabrio ju je suprug Nenad Tatarinov s kojim već nekoliko dana uživa u Indoneziji.

View this post on Instagram

Welcome to rice terrace 🍚

A post shared by majasuput (@majasuput) on

‘Ja mislim da si ti umrla gore.. meni koja se ne bojim su se noge odrezale, al opet bi.. top osjećaj’, ‘Ja sam platio i nisam smio sjesti’, ‘Volim ljuljačke takve tako da bi išla sigurno ....bravo za hrabrost ... kročite tako hrabro kroz život uvijek s osmjehom ma šta bi vas sad jedna ljuljačka omela u tome...’, samo su neki od komentara Majinih obožavatelja koji joj pružaju podršku u svemu što radi.