'ČOVJEČULJAK'

Majčinstvo joj godi: Janica Kostelić u šetnji s malim Oskarom

01.02.2019 u 08:59

Bionic
Reading

Otkako je 1. siječnja postala majka dječaka kojeg je nazvala Oskar, bivšu skijašicu i višestruku svjetsku prvakinju te državnu tajnicu Središnjeg državnog ureda za sport nije se moglo vidjeti u javnosti. Točno mjesec dana od rođenja sina na Twitteru se Janica Kostelić pohvalila njihovom šetnjom, a gdje drugdje nego na snijegu

'Čovječuljak u šetnji', napisala je to ispod selfieja koji je objavila na Twitteru jedna i jedina Janica Kostelić. Na fotografiji, koju je snimila negdje na snijegu, bivša skijašica gleda u kameru, dok se ispod tople zimske jakne nazire glava malenog Oskara, odjevenog u tamnosmeđe zimsko odijelo za bebe.

Kako bi joj u ovim zimskim uvjetima bilo lakše u šetnji, umjesto kolica Janica je odlučila staviti Oskara u nosiljku za bebe. Ispod fotografije krenule su se nizati čestitke:

'Draga Janice, uživaj u sreći sa svojim sinčićem! Želim vam oboma svu sreću svijeta. Zaslužila si!', 'Predivno' i 'Tako treba, odmah u mamin prirodni ambijent', samo su neke od njih. A ono što se jasno iščitava s njezina lica neopisiva je sreća. Kratko i jasno - Janici Kostelić majčinstvo itekako godi.

Janica Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL