kakav je to bio odmor!

Marijana Batinić sa suprugom guštala na hit lokaciji: '4 nezaboravna dana - 4 kila više'

05.09.2024 u 12:51

Bionic
Reading

Pelješac, Krapanj, Vis samo su neke od destinacija na kojima je ovog ljeta uživala omiljena voditeljica sa svojom obitelji. Zadnje gdje su boravili prije odlaska u Zagreb bila je Korčula, a Marijana Batinić je pokazala idilu koju su ondje doživjeli

Nova sezona 'Života na vagi' je krenula, a gledatelji mogu uživati u ležernom i šarmantom vođenju poznate Splićenke. Marijana Batinić je prije toga provela nezaboravno ljeto.

Na Instagramu se redovito javljala s raznih mjesta, a jedna od zadnjih objava je posebno oduševila one koji je prate.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'4 nezaboravna dana Korčule - 4 kila više. Objavila sam hrane i vina iza idućih godinu dana i ne mogu dočarati kakvi su to sve bili okusi i mirisi. Kristalno čisto more, prekrasne plaže, mala i vela mista, maslinici, vinogradi, otočići i veličanstvena kulturno povijesna baština… Da sam 4 mjeseca na otoku ne bih se mogla nauživati čarobne Korčule i zato joj se uvijek vraćam', napisala je Marijana.

Svestrana voditeljica

Osim idiličnih fotografijama mogu se vidjeti i nekoliko videa, a na jednoj od snimaka ju se može čuti kako pjeva. Do sad je više puta pokazivala svoj pjevački talent, a među ostalim ga je pokazala i u RTL-ovom showu 'Masked Singer' kad je nastupala ispod maske Licitarskog Srca.

STAJLIŠ VODITELJICA

Vožnja u besprijekornom stajlingu: Marijana Batinić plijenila pozornost na glavnom zagrebačkom trgu

Pogledaj galeriju