Razbacala se

Marina Perazić je jednako vatrena i puna energije na svojim nastupima kao i nekad

18.10.2024 u 09:20

Bionic
Reading

U sklopu beogradskog 'Perwoll Fashion Weeka' u četvrtak navečer se održala večer posvećena preminuloj pevačkoj zvijezdi osamdesetih, Slađani Milošević. Pred brojnim ljubiteljima mode u Hangaru u Luci Beograd za dobar glazbeni ugođaj pobrinula se Marina Perazić

Marina Perazić slovila je za jednu od najfatalnijih žena bivše države. Tadašnjoj sceni je nametnula potpuno novi zvuk i bila jedna od začetnica elektronske glazbe a publika ju je zavoljela zbog posebne boje vokala, ali i scenskih nastupa. Zavodila je svakim pogledom, pokretom, a postala je prepoznatljiva zbog senzualnih uzdaha tijekom pjevanja.

Uvijek je bila izvan svog vremena, a hitove koje je pjevala kao članica grupe Denis & Denis rado se slušaju i pjevaju i danas.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Život je nije mazio

Pjevačica je na vrhuncu karijere je s kolegom i dečkom, Ivanom Feceom Firčijem, otišla je u New York i radila razne poslove, ondje je rodila i dvije kćeri, a nakon burnog privatnog brodoloma i devet godina života vratila se u Rijeku pa otišla u Beograd.

Pretrpjela je obiteljsko nasilje, a zbog teške financijske krize sudjelovala je i u reality showovima. U više navrata intrigirala je javnost svojim potezima, pa je otkrila brojne detalje iz svog privatnog života.

Među ostalim je ispričala da je bila u vezi sa Vladom Georgievim, Momčilom Bajagićem Bajagom i Juricom Pađenom kao i Sergejem Trifunovićem te da je on 'nikada nije gledao kao ženu s kojom bi mogao provesti život, već kao nekoga kome je potrebna pažnja'.

I danas je glazbeno aktivna. Nastupa s kolegom Davorom Toljom, ali i sama. Tako je sinoć imala zapažen nastup na beogradskom Perwoll Fashion Weeku. Sudeći po fotografijama i dalje je jednako vatrena i puna energije na svojim nastupima.

  • +3
Marina Perazić Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL