nakon sto godina

Matija Vuica uz Severinu izvela legendarni hit: 'Ja ne znam kako se to dogodilo'

11.08.2024 u 19:40

Bionic
Reading

Pjesma 'Linđo' jedna je od glavnih sastavnica svih rasplesanih zabava, a jučer je svoj hit na pozornici otpjevala i Matija Vuica. Iako je iza naše popularne glazbenice izuzetno teška godina, uz Severinu se popela na pozornicu i oduševila publiku

Naša Severina zbilja je neumorna! U posljednjih desetak dana nastupala je na Krku i u Privlaci, a u subotu je nastupila i na zabavi povodom 27. Maratona lađa u Pločama. Kao i obično, Splićanka je pokazala zašto desetljećima slovi kao jedna od najpoznatijih i najuspješnijih glazbenica s naših prostora, a jučer je na pozornici imala neočekivano pojačanje!

S obzirom na dugogodišnje prijateljstvo i suradnju, nije ni čudo da je Matija Vuica upravo Severini rekla 'da' i konačno odlučila stati na pozornicu.

Severina i Matija Vuica zajedno nastupile u Pločama

U podijeljenoj snimci Matija Vuica je pokazala da je 'biti na pozornici' nešto poput vožnje bicikla, a da je duh zabavljača još uvijek u njoj prisutan, iako već godinama nije bila na pozornici.

'A sad čuuujte i počuujteee... Linđo (u svom autohtonom okruženju)! Hvala mojoj prijateljici i kraljici doline Neretve Matiji Vuici što mi se pridružila na bini i što je naš koncert lansirala pravo u nebo prema svom Juri', napisala je Severina uz video.

'Hvala ti draga moja Seve, on ti je sigurno došapnuo zovi Matiju gore, jer ja ne znam kako se to dogodilo... Ali bila sam mirna i pripisat ću sve nebeskoj energiji koja je neuništva i tu smo svi za uvijek u nekom beskraju', komentirala je Vuica ne skrivajući da se na pozornici dobro osjećala.

I nisu se zabavile samo Severina i Matija Vuica, već i publika, ali i Severinini pratitelji koji su uživali u objavi.

'Severina je opet pokazala koja je veličina od žene, znala je koliku će Matija imati podršku publike i dozvolila joj je da uživa u izvedbi bezvremenskog hita koji je izvodila sa svojim Jurom , usrećila je Matiju svoju prijateljicu barem na 5 min ,bravo Seve', napisala je jedna korisnica Instagrama.

dobar provod

Užarena atmosfera: Severina u rokerskom izdanju digla Ploče na noge

Pogledaj galeriju