veliki planovi

Meghan Markle bi mogla postati najplaćenija influencerica na svijetu

20.06.2023 u 06:50

Bionic
Reading

Iako je nedavno prekinula suradnju sa Spotifyjem, a sprema se i navodni kraj s Netflixom, Meghan Markle sprema novu suradnju - i to vrlo veliku i značajnu! Oni koji su s njom dosad surađivali nemaju pozitivne komentare na njezin način rada, ali to ne sprječava ostale zainteresirane kandidate

Javnosti se predstavila kao Rachel Zane u seriji 'Suits', a još je i tada u svojim poslovnim kombinacijama i vrtoglavo visokim potpeticama postala modni uzor mnogim poslovnim ženama od 2011. do 2017. godine. Nekoliko SMS poruka i izlazaka zauvijek su je odvojili od glumačke karijere, ali Meghan Markle kao supruga princa Harryja i danas uživa visok status, čak i usprkos raznim prepirkama koje imaju s Harryjevom obitelji.

Sussexi su se kroz suradnje zamjerili mnogima, a prije nekoliko je dana izašla vijest i o sporazumnom prekidu suradnje sa Spotifyjem gdje je Meghan objavljivala svoj podcast. Iako je podcast doživio uspjeh, drugu sezonu slušatelji neće dočekati, a voditelj inovacija i monetizacije u popularnoj kompaniji na kraljevski se par obrušio u epizodi vlastitog podcasta.

'Je*eni prevaranti. To je podcast koji smo trebali pokrenuti s njima. Moram se napiti jedne večeri kako bi vam ispričao priču o sastanku preko Zooma kojeg sam imao s Harryjem kako bi mu pomogao u realizaciji ideje za podcast. To mi je jedna od boljih priča', izjavio je Simmons.

Nakon Spotifyja sljedeći bi mogao biti i Netflix, ali Sussexi imaju i novi plan.

Vojvotkinja je oduvijek imala dobar smisao za modu, a to su primijetili i iz Diora. Meghan je za važne evente često bila odjevena u odjeću francuske modne kuće, a agencija WME koja ju zastupa mogla bi joj osigurati razne ugovore kojima bi se 'vratili na noge'.

Vojvotkinja je tako i tako jedna od javnosti najzanimljivijih ličnosti, a medijski prostor koji puni mogao bi se pretvoriti u sjajan prostor za reklamiranje brendova s kojima bi surađivala.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Dior je, kažu, tek početak, a Meghan je pomno birala i s kime se druži pa se tako sprijateljila sa marketinškom stručnjakinjom Victorijom Jackson, čiji je suprug Bill pomogao bivšem supermodelu Cindy Crawford pretvoriti svoju liniju kozmetike Meaningful Beauty u brend vrijedan 80 milijuna funti. Njegova kompanija predstavlja i tvrtku Jenifer Lopez, JLo Beauty, a mogao bi pomoći i Harryjevoj supruzi da ostvari svoje ciljeve.

'Meghan i Victoria su jako bliske. Ako itko može pomoći Meghan u razvoju brenda za njegu kože ili šminke, to su Victoria i Bill', rekao je izvor iz Montecita za Daily Mail.

Osim toga, priča se i da bi Meghan mogla postati izravna konkurencija Gwyneth Paltrow. Naime, dok još nije bila član kraljevske obitelji Meghan je aktivno vodila svoj blog 'The Tig', a glasine kruže da se želi vratiti i svom hobiju bloganja.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: CB / CB / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA