oni opet po svom

Meghan Markle i princ Harry ponovo imaju planove različite od ostatka kraljevske obitelji: Hoće li i ovoga puta iznevjeriti kraljicu

12.11.2019 u 13:26

Bionic
Reading

Nakon svih peripetija, obiteljskih nesuglasica i loših javnih istupa, čini se da se saga oko Meghan Markle i princa Harryja i njihovog odnosa s kraljevskom obitelji nastavlja. Sve je očitije kako bi skorašnji šestotjedni odlazak u Ameriku vojvoda i vojvotkinja od Sussexa mogli produžiti, čime bi izbjegli božićno druženje

Ako je vjerovati pisanju magazina Hello!, a koji su iz dobro upućenih kraljevskih izvora doznali, ovaj će Božić u Sandringhamu proteći bez omiljenog kraljičinog unuka, princa Harryja, njegove supruge Meghan Markle i sina Archieja.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa uskoro putuju u Ameriku te uzimaju šestotjednu pauzu od svih kraljevskih dužnosti, a iako se nagađalo kako će se do Božića vratiti i već tradicionalno proslaviti Božić sa cijelom obitelji u Sandringhamu, čini se do od toga neće biti ništa.

Meghan i Harry navodno razmišljaju Božić dočekati upravo u Americi i to s bakom, Meghaninom majkom Dorijom Ragland.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Iako je službeno još uvijek na porodiljnom dopustu, Meghan Markle to nije spriječilo da se pojavi na nekim, njoj važnim, događanjima otkako je postala majka u svibnju. Tako je cijeli kolovoz radila na svojoj modnoj kolekciji, u rujnu je bila gost urednik Voguea, a bila je i na londonskoj premijeri filma 'Kralj lavova' gdje se susrela s Beyonce Knowles.

Inače, za malenog Archieja ovo će biti drugi posjet Americi, budući da je već bio kada je Meghan Markle otputovala na finale US Opena gdje je igrala njezina prijateljica Serena Williams.