NIJE DUGO MIROVALA

Meghan Markle ponovno napala kraljevsku obitelj, ali i britanske medije: 'Nazivali su moju djecu pogrdnim imenom'

29.08.2022 u 18:14

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa još je jednom oplela po članovima kraljevske obitelji, tvrdeći kako ih je njezin odlazak iz Velike Britanije usrećio, pojašnjavajući to riječima kako su pojedini članovi obitelji smatrali da ona i princ Harry remete hijerarhiju

Svjetlo dana ugledao je novi, bombastični intervju Meghan Markle koji je dala za The Cut, a u kojem se ponovno odlučila obračunati s britanskom kraljevskom obitelji, britanskim medijima, ali i britanskom javnosti. U njemu je rekla kako su ona i Harry jedva dočekali da napuste Britaniju kao i da su, po mišljenju nekih članova kraljevske obitelji, samo remetili hijerarhiju samim svojim postojanjem.

Uz sve to najavila je, nakon poduže pauze, i svoj povratak na društvene mreže, točnije na Instagram, a s kojeg se povukla 2018. godine, uoči udaje za princa Harryja. Meghan je uz to rekla kako se ona 'trudila oprostiti kraljevskoj obitelji, kao i članovima svoje obitelji', ali i da je imala problema kao Amerikanka u Velikoj Britaniji.

Ovaj intervju objavljen je nakon što je potvrđeno da idućeg tjedna, tijekom njihovog posjeta Velikoj Britaniji, Meghan i Harry neće posjetiti kraljicu u Balmoralu. A nakon što je rekla kako su članovi kraljevske obitelji smatrali da oni samo smetaju, Meghan je dodala kako joj je posebno smetalo što su za njih vrijedila druga pravila. Prema njezinim riječima postoji velik broj prinčeva i princeza, kao i vojvoda koji su dobili sve što su tražili, no nije precizirala niti dala točna imena.

'Iz nekog razloga nama nije bilo dopušteno raditi iako pojedini članovi obitelji rade upravo to', rekla je vojvotkinja od Sussexa, no nije znala pojasniti zašto je to bilo tako. Dodala je i kako nije željela dijeliti fotografije svoje obitelji s britanskim medijima i medijskim kućama čiji su čitatelji nazivali njezinu djecu 'slovom N', odnosno 'niggers' ('crnci', op.a.).

Ni tu Meghan nije stala, već je nastavila, pa je dodala kako njoj i Harryju nije data nikakva kontrola nad Instagram računom Kennsington Royal, koji su isprva dijelili s princem Williamom i Kate Middleton, a onda su otvorili vlastiti pod nazivom Sussex Royal.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo taj profil koristili su za objavljivanje obiteljskih fotografija, a sve kako ih ne bi morali davati na objavu britanskim medijima. Isti su zatvorili u veljači 2021. kada su odstupili sa službenih dužnosti.