SVE JE OPOVRGLA

Mila Elegović: 'Nemam frajera, šalila sam se na svoj račun'

02.11.2018 u 09:49

Bionic
Reading

U prosincu prošle godine glumica i pjevačica je izjavila da će biti slobodna dok se ne pojavi muškarac za kojim će izgubiti glavu jer ne pristaje na kompromise u ljubavi, no posljednjih dana se piše i govori o tome kako ponovo ljubi. Mila Elegović za tportal je demantirala da je u bilo kakvoj vezi

Nakon što smo je kontaktirali dobro smo je nasmijali pričom o novoj vezi i ljubavi. 'Zaljubljena sam u život, nemam frajera. Šalim se na svoj račun, jer nikad nisam ništa otkrivala o svom privatnom životu i smiješno mi je kako šalu ne razumiju kao autoironiju', ispričala nam je Mila Elegović.

Mila svoj privatni život vješto skriva, poznato je tjedino da se 2006. rastala od fotografa Ivana Balića Cobre nakon 11 godina braka s kojim je i dalje u prijateljskim odnosima.

Iako na pragu 50-te glumica kazališta Komedija i pjevačica s godinama izgleda sve bolje. Rijetko objavljuje provokativne fotografije no onda kada to učini, raspameti svoje obožavatelje. Trenutno sprema veliki show koncert s kojim će obilježiti dugu i uspješnu karijeru.

  • +6
Mila Elegović Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL