DUHOVITO VIĐENJE

Mila Kunis objasnila razliku između ženske i muške djece

22.03.2018 u 20:53

Bionic
Reading

Glumica Mila Kunis ima kćer i sina, pa je u gostima kod Ellen DeGeneres podijelila svoje viđenje razlike između ženske i muške djece

Mila Kunis i Ashton Kutcher omiljeni su holivudski par jer su prilično prizemljeni. Na primjer, Mila Kunis predano prati neke reality emisije. To je bila tematska poveznica nedavno kad su komičarka Kate McKinnon i Mila Kunis bile u gostima kod Ellen DeGeneres u sklopu promocije svoje komedije 'The Spy Who Dumped Me' ('Špijun koji me je ostavio').

  • +13
Ashton Kutcher i Mila Kunis Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tri zvijezde prvo su prepričale zadnju epizodu reality showa 'The Bachelor', no nakon nekog su se vremena dotakle teme trogodišnje kćeri Wyatt Isabelle i godinu dana starog sina Dimitrija Portwooda Mile Kunis.

'Nevjerojatno su različiti. Moj dječak je kao ljenjivac. Prekrasan je i obožavam ga, no činjenica je da su žene pametnije od muškaraca. A dokaz za to su moji klinci', rekla je Mila Kunis.

Mila je dodala kako su djevojčice usredotočene, dok su dječaci opušteni. Dok njena kćer pristojno moli za šalicu, dječak samo ispušta neartikulirane glasove i očekuje dobiti ono što želi.

Ellen DeGeneres dodala je kako je za to vjerojatno kriv Ashton koji malog Dimitrija uvijek nosi u klokanici, na što je Mila Kunis rekla da to nije točno i rekla da je Kate vidjela kako joj sin hoda.

Mila Kunis Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

'Nisam ga nikad vidjela kako hoda', rekla je Kate McKinnon na što su svi prisutni prasnuli u smijeh.

'Ima godinu dana, ljudi. Lijen je', Mila je kroz smijeh pravdala svog sinčića.

Autor: YouTube