ROMANTIKA NA GIBONNIJU

Mirna Maras Batinić rasplesala se sa suprugom u romantičnom izlasku

22.10.2017 u 12:44

Bionic
Reading

Naša lijepa voditeljica, koja je nedavno po drugi puta postala majka, sada je pronašla malo vremena i za zabavu. Sa suprugom je otišla na koncert Gibonnija u Arenu, pogledajte kako se zabavila

Brojni ljubitelji našeg vrhunskog glazbenika sinoć su u glas pjevali u prepunoj zagrebačkoj Areni, a u masi ljudi našla su se i neka poznata lica.

Među njima istaknula se i HRT-ova voditeljica Mirna Maras Batinić, koja je na koncert došla sa suprugom Željkom. Bračni par, koji je u travnju dobio djevojčicu Meri posljednjih je mjeseci svu svoju pažnju usmjerio prema bebici.

...ne mogu od srece disati...🎶🎵🎶 #concert #gibonni #nightout #justthetwoofus 😍💖💖💖

Objavu dijeli Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

Međutim, sada su ipak našli malo vremena za sebe i prepustili se romantici dok su skupa pjevušili neke od najvećih Gibonnijevih hitova.

Sreća i velika ljubav vidi se na licu oboje supružnika, a preslatki video na svom je Instagram profilu objavila upravo Mirna.

  • +14
Mirna Maras Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL

'Izlazak u dvoje..opustili se...konačno!', napisala je lijepa plavuša ispod objave.

Kada ljubav izmami osmijeh 😍😍❤️😌#love 😍😍 trenutak ulovio @pojemario a tko ce drugi 😉

Objavu dijeli Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

Dok su se oni zabavljali kao u neka starija vremena, prije no što su postali roditelji, malenu je vjerojatno čuvala baka ili pak jedna od Mirninih prijateljica koja rado uskače u pomoć kada zatreba.

Taj osjecaj...💖💞💖#love #myeverything #babygirl 🍼👧🏼💖🌎

Objavu dijeli Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)