BEZ ODUŠEVLJENJA

Mlaki početak zvijezda prve emisije 'Zvijezde pjevaju'

16.03.2014 u 10:26

  • +6

Zvijezde pjevaju

Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

Bionic
Reading

Mentori zvijezde otvorili su novu sezonu 'Zvijezde pjevaju', a zatim su show već tradicionalno predstavili voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Ni jedan od devet parova nije žiri bacio na koljena, a najviša ocjena bila je tek 20

U novoj sezoni showa su i neki novi članovi žirija. Uz Martinu Tomčić ove godine sude Zdenka Kovačiček i Zrinko Tutić.

Večer su otvorili bračni par Ana Rucner i Vlado Kalember pjesmom 'Simply The Best' slavne Tine Turner. Poznata po svojoj iskrenosti i konstruktivnoj kritici, Martina Tomčić rekla je da je dobra energija kolala nastupom, a Zrinko Tutić Ani je pak poručio da otpusti energiju koju ima kada svira violončelo. Za prvi nastup dobili su 19 bodova.

Kazališni redatelj Miran Kusrpahić i Renata Sabljak predstavili su se s baladom 'More Than Words' samo uz pratnju gitare. Zrinko Tutić pohvalio je par, a Zdenka Kovačiček istaknula kako je ugodno iznenađena Miranovim glasom. Martina Tomčić također se složila te naglasila da puno očekuje od njih. Dobili su 20 bodova.

Glumica Petra Dugandžić i Ervin Baučić prvi su odabrali domaću pjesmu 'Bye bye bye baby bye' grupe Jinx. Zdenka Kovačiček rekla je Petri da malo poradi na tremi jer se osjetila, a Martina Tomčić željela bi da se više istakne kao vokalistica. Prvi nastup donio im je 17 bodova.

Emilija Kokić pjeva s glumcem Robertom Kurbašom. Odabrali su pjesmu 'Wicked Game' Chrisa Isaaka i dobili tek 14 bodova. I Robert Kurbaša priznao je da osjeća tremu, a žiri mu je poručio da je hrabar budući da su odabrali jako tešku pjesmu za prvi nastup. Martina Tomčić rekla je da potencijala ima, ali ne treba pokazati odmah u prvoj emisiji sve što se ne zna.

Marko Tolja i manekenka Tina Katanić pjevali su 'Program tvog kompjutera'.
'Uz sav šarm i mladost ponekad moramo i koji ton pogoditi', rekao je Zrinko Tutić koji je otvoreno pokazao koliko mu je Tina simpatična. I Zdenka je pohvalila vizualni izgled para, ali dodala da će zanemariti pokoji falš. Martina je pak pohvalila pametan odabir pjesme. Stari hit grupe Denis & Denis donio im je 20 bodova.

Maja Vučić i glumac Ivica Pucar pred žiri i publiku stali su s pjesmom 'Iz jednog pogleda' Massima Savića. Ivica je očarao Zdenku Kovačiček budući da je u show ušao u zadnji čas umjesto Filipa Juričića. Ugodno je bila iznenađena i Martina Tomčić, a žiri ih je ocijenio s 20 bodova.

Novinarka Martina Validžić i Ricardo Luque odabrali su lagani ritam pjesmom 'Ulicama grada'. Osvojili su simpatije žirija i publike jer su bili najveseliji par te dobili 16 bodova. Zrinko Tutić pohvalio je Martininu boju glasa i volumen, a kao i ostalim natjecateljima, potrebno joj je još malo zaboraviti na tremu.

Voditelj Mirko Fodor udružio je snage s Danijelom Martinović pjesmom 'I Don't Want To Talk About It'. Uvijek dobro raspoloženog voditelja žiri je ocijenio s 20 bodova. Zdenka Kovačiček pohvalila ga je pljeskom, a Danijeli je u šali rekla da je prekrhka pa da jede malo više.

Prvu večer završili su Saša Lozar i glumica Lana Barić pjesmom 'Stay'. Iako je bila nervozna, Lana je dobila pohvalu za svoj emotivan nastup. Martina Tomčić očekivala je više jer misli da mogu puno bolje, što očekuje u budućim emisijama.

Nakon nastupa svih devet parova bilo je jasno da žiri od svih očekuje puno više, nitko ih nije posebno oduševio, a najviša ocjena nosila je tek 20 bodova.