vjećna djevojčica

Mnogi su primijetili kako Sanja Doležal s godinama izgleda sve bolje, a jedna je fotografija otkrila na koga je povukla dobre gene

10.05.2021 u 15:35

Bionic
Reading

Pjevačica, televizijska i radijska voditeljica, ali i vrsna kuharica nedavno je proslavila svoj 58. rođendan. Svim obožavateljima i prijateljima koji su joj slali poruke proteklih dana zahvalila se u najnovijoj objavi čestitajući usput i Majčin dan. Za tu je prigodu pozirala sa svojom mamom

Iako je već na pragu šestog desetljeća, Sanja Doležal i dalje zrači istom onom energijom kao i prije tridesetak godina, u vrijeme kada je osvajala pozornice. 58-godišnja pjevačica, slažu se mnogi, izgleda bolje nego ikada, pa tako često dobiva komplimente na račun svog prirodnog izgleda, a sada je otkrila i tko je 'zaslužan' za njezinu mladolikost.

Voditeljica rubrike 'Kuhanje je IN u 'IN Magazinu' zaista rijetko objavljuje fotografije na društvenim mrežama, no posljednja je kao i svaka ranije, oduševila njezine fanove. Sanja je pozirala sa svojom mamom koja, sudeći prema viđenom ima istu zarazno dobru energiju i osmjeh.

Mama je među ostalim na neki način i zaslužna za Sanjinu ljubav prema kulinarstvu. Ranije je rekla da ju je svemu što zna naučila mama te da se njeni recepti se prenose i dalje. 'Moja mama je super kuharica, Slavonka podrijetlom, i uvijek se kod nas dobro jelo. Uz njenog drugog supruga Dalmatinca naučila sam i mnoge dalmatinske specijalitete', ispričala je Sanja svojevremeno za tportal.

  • +3
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL