obiteljske razmirice

Možda je Victoria Beckham uistinu bila zla svekrva, ali ovim potezom ušutkala je baš sve

10.01.2023 u 10:27

Bionic
Reading

Bivša spajsica objavila je fotografiju s Nicolom Peltz povodom njezina rođendana, a opuštena atmosfera na fotografiji dokaz je da su dvije najvažnije dame u Brooklynovom životu konačno zakopale ratnu sjekiru pa sada mogu uživati provodeći vrijeme u zajedničkim druženjima

Razmirice Victorije Beckham i njezine snahe Nicole Peltz počinju još od samih priprema za vjenčanje najstarijeg sina Beckhamovih za bogatu nasljednicu. Dame su se sukobile oko Nicoline vjenčanice, a zvijezda Transformersa optužila je svoju novu svekrvu da je ukrala svu pozornost na njezinom vjenčanju. Podsjetimo se, Nicola je trebala nositi vjenčanicu s potpisom svoje svekrve, no ipak se odlučila posvetiti taj velik i odgovoran zadatak modnoj kući Valentino.

O lošim odnosima unutar obitelji govorilo se i za vrijeme Tjedna mode u Parizu, no Victoria je ušutkala zle jezike jednom objavom na Instagramu.

Kako bi se zahvalila na podršci i istaknula mjesto koje obitelj ima u njezinom srcu, Victoria je objavila jednu obiteljsku fotografiju na kojoj se nalazi i Nicola. Sudeći prema opisu ispod fotografije u kojem je bivša 'Spajsica' napisala da sve na fotografiji jako voli, Grad ljubavi potaknuo ih je na pomirenje i ljubav.

Jučer je Nicola proslavila 28. rođendan, a čestitali su joj i svekar David Beckham i svekrva Victorija.

Na fotografiji su dvije Beckhamice u opuštenom izdanju, sjede u kuhinji, a čini se i da uživaju u hrani, čaši vina i zajedničkom razgovoru. Možda su degustirale neko jelo koje im je pripremio njihov Brooklyn koji se ozbiljno baca u kulinarske vode, što izaziva negativne komentare javnosti, ali neosporivu podršku obitelji.

Kratkom, ali slatkom čestitkom Victorija joj je uputila najljepše želje te napisala da se nada da provodi divan dan.

S BECKHAMOVIMA NA JAHTI

Selenu Gomez u ovako opuštenom izdanju već dugo nismo vidjeli, a za dobro raspoloženje 'krivi' su, očito, novi prijatelji

Pogledaj galeriju