NIKAD VIĐENI SELFIJI

Na Ćorlukinom horizontu nema ničega osim vruće Franke Batelić

01.01.2019 u 10:02

Bionic
Reading

Naš proslavljeni nogometaš Vedran Ćorluka 2018. će se prisjećati s veseljem. Godine u kojoj je osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu i oženio ženu svog života prisjetio se i u novogodišnjim željama, ali na duhovit način

Nakon proslave Božića u New Yorku, Vedran Ćorluka i Franka Batelić otputovali su u Dominikansku Republiku.

Iako su se vjenčali prije pola godine, par je zbog brojnih obveza tek sada našao vremena za medeni mjesec, na kojemu su dočekali i Novu godinu.

Uoči samog dočeka, Ćorluka je svojim obožavateljima putem Instagrama poželio dobru zabavu i prisjećajući se svog velikog slavlja iz srpnja u Rusiji, kraj 2018. začinio s nekoliko nikad viđenih selfija.

'Želim vam da se večeras zabavite (zdrobite) kao što se ova četvorka zabavila 16.7.2018. i proslavila najveći uspjeh Hrvatskog nogometa...', napisao je Ćorluka i podijelio snimke iz Rusije na kojima slavi sa Šimom Vrsaljkom, Mateom Kovačićem i Milanom Badeljom.

S osvojenim srebrom u Rusiji, Ćorluka je zatvorio i jedno poglavlje u svom životu, nastupe za našu nogometnu reprezentaciju, no ubrzo nakon povratka u Hrvatsku otvorio je jedno drugo poglavlje – uplovio je u bračne vode sa svojom dugogodišnjom djevojkom Frankom Batelić.

Ako ćemo tražiti dublje značenje fotografije koju je objavio na Instagramu, Ćorluki je trenutno važno samo jedno, jer u njegovoj perspektivi i na njegovom horizontu samo je Franka.

  • +11
Vedran Ćorluka i Franka Batelić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram