SYDNEY SWEENEY

Najljepša glumica današnjice novim izgledom šokirala obožavatelje: 'Što joj se dogodilo?

16.10.2024 u 09:57

Bionic
Reading

Iako smo do sada navikli je gledati u ulogama u kojoj do izražaja dolazi njezina ljepota, ali i nevjerojatno tijelo, Sydney Sweeney prihvatila je ulogu zbog koje je morala promijeniti svoj imidž, a njezina pojava šokirala je i najvjernije joj obožavatelje

Obožavatelji 27-godišnje Sydney Sweeney ostali su u šoku nakon što su procurile njezine fotografije sa snimanja novog filma. Seks-bomba nove generacije, kako je mnogi nazivaju, u novom filmu glumi poznatu boksačicu Christy Martin, zbog čega je na svoju dugu plavu kosu 'nataknula' smeđu kovrčavu periku, a umjesto odjeće koja ističe njezine obline, na sebe je navukla vrećastu odjeću.

Sve to napravila je kako bi što vjerodostojnije prikazala Christy Martin na vrhuncu karijere, 90-ih godina prošlog stoljeća, u periodu prije negoli ju je njezin suprug James pokušao ubiti.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Nova TV promo, montaža Neven Bučević

'Zaboga, što joj se dogodilo?', 'Žena je veliki seks simbol, ali još veća glumica', 'Mislim da će ovo biti odlična interpretacija', 'Ovo će joj biti film s najmanjom zaradom dosad', samo su neki od komentara koji su se u kratkom roku proširili društvenim mrežama.

Zbog ove uloge Sydney nije krila uzbuđenje, osobito jer ovo nije prvi biografski film koji je snimila. Prošle je godine već oduševila kritičare svojom glumom u filmu 'Reality', u kojem je glumila zviždačicu i političku aktivisticu Reality Winner.

Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Ulazak u ring'

Osim vanjske transformacije, Sydney se morala pripremiti itekako pripremiti 'za ulazak u ring', a to joj nije nimalo teško palo, budući da je se od svoje dvanaeste pa sve do devetnaeste godine bavila hrvanjem i kickboxingom.

'Žudim za povratkom u ring, treniranjem i transformacijom tijela. Christyna priča nije lagana, fizički i emocionalno je zahtjevna, puna je teških prepreka, ali volim izazove', izjavila je povodom početka snimanja filma.

Sydney Sweeney

Lijepa glumica oduševila elegancijom: Nikad nije izgledala ovako dobro

Pogledaj galeriju

Inače, Sydney Sweeney mnogi smatraju najzgodnijom glumicom današnjice, a to mišljenje potvrdili su i stručnjaci za ljepotu, koji su ustvrdili da ona ima 'idealne proporcije lica, ali i tijela'.

'Ljepota Sydney Sweeney ukorijenjena je u činjenici dasu njezine crte lica simetrične i usko usklađene sa savršenim skladom i proporcijom. Ove idealne proporcije lica često se nazivaju 'zlatni rez'. Osim ljepote lica, ona posjeduje i zapanjujuću figuru. Zlatni rez također se može primijeniti na oblik grudi, anatomiju struka i omjer stražnjice i struka. Kad analiziramo njezinu figuru s pomoću ovih omjera, ona ispunjava sve kriterije', otkrio je estetski kirurg Onur Gilleard.