u očekivanju operacije

Najteži trenutci kraljevske obitelji: Camilla progovorila o stanju bolesnog kralja Charlesa

22.01.2024 u 21:00

Bionic
Reading

Britanski kralj trenutno se priprema za korektivni zahvat povećane prostate (što je uobičajena boljka muškaraca njegove dobi), a kraljica je tijekom posjeta Swindonu odgovorila na upite znatiželjne javnosti o stanju njezina supruga

Kraljica Camilla je u ponedjeljak poslijepodne posjetila Deacon and Sons, obiteljsku draguljarnicu staru 175 godina, u Swindonu. Među okupljenima koji su se nadali da će vidjeti kraljicu bila je 86-godišnja Jessie Jackson koja je rekla da joj je Camilla rekla da je kralj 'dobro'.

Jackson je rekla novinskoj agenciji PA da se rukovala s kraljicom i pitala je kako je kralj Charles III. Camilla joj je zahvalila na pitanju, a gospođa Jackson je dodala da je kraljica 'vrlo ljupka.' 75-godišnji monarh trenutno se odmara na 20.000 hektara kraljevskog imanja Sandringham u Norfolku prije operacije ovog tjedna.

Kraljica Camilla u Swindonu Izvor: Profimedia / Autor: Adrian Dennis/WPA Pool/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dobronamjernici su se okupili jučer u nadi da će ugledati kralja kako ide na jutarnju službu u 11 sati u crkvi Svete Marije Magdalene na imanju Sandringham. No otkrili su da su vrata na ogradi izvan crkve bila zaključana, što znači da nisu mogli doći do staze gdje posjetitelji obično smiju stajati.

Inače, kraljica Camilla, koja neumorno radi na podršci organizacijama za zlostavljanje u obitelji, susrela se s osobljem, volonterima, obiteljima i partnerskim agencijama, uključujući policiju Wiltshirea i gradsko vijeće Swindon, kako bi podržala njihov rad.

  • +3
Kraljica Camilla Izvor: EPA / Autor: CHRISTOPHE ARCHAMBAULT / POOL