mnogi su ga odbacili

Najveći neprijatelj Taylor Swift napušta svijet glazbe: Scooter Braun konačno kapitulirao

18.06.2024 u 13:41

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih menadžera iz svijeta showbiznisa najavio je povlačenje iz glazbenog svijeta. Mlad je ušao u svijet showbiznisa no brzo se istaknuo kao profesionalac koji ima odličan nos za pronalaženje talenata i prilagođavanje njihovih imidža onome što publika želi

Scooter Braun je objasnio da se povlači kako bi se usredotočio na svoju ulogu oca, kao i izvršnog direktora zabavne tvrtke HYBE America.

Prošle godine objavljeno je da su se brojni njegovi klijenti uključujući Arianu Grande i Justina Biebera, razišli s menadžerom. U izjavi objavljenoj na njegovom Instagramu, Braun je rekao da je sada 'prvo otac, zatim CEO, a više nije menadžer'.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Njegov veliki uspjeh dogodio se 2008. kada je na YouTubeu ugledao 12-godišnjeg Justina Biebera kako pjeva i odmah u njemu prepoznao buduću zvijezdu. Pronašao je adresu škole talentiranog 12-godišnjaka te tamo zamolio ravnatelja da ga spoji s Bieberovu mamu kojoj je predložio svoj plan. Zatim je Justina povezao sa slavnim imenima iz svijeta glazbe koje su napravile njegove prve hitove i i tren oka nepoznati dečko iz Kanade postao je pop senzacija.

Ostali Braunovi klijenti su Demi Lovato, David Guetta, Black Eyed Peas, Ava Max, Carly Rae Jepsen i Quavo.

Braun je rekao da se odlučio povući iz glazbenog biznisa nakon što mi je 'jedan od njegovih najvećih klijenata i prijatelja rekao da žele krenuti u novom smjeru'. Nije rekao o kome je riječ. Unatoč tome što je radio '24 sata dnevno, sedam dana u tjednu' tijekom svog 'cijelog odraslog života', smatra da je vrijeme da 'uđe u novu ulogu'.

TOP 10

Forbes objavio listu najplaćenijih u svijetu zabave; Taylor Swift jedina je žena na popisu

Pogledaj galeriju

'Kako su moja djeca odrastala, a moj osobni život doživljavao neke udarce, došao sam do spoznaje da su moja djeca tri superzvijezde koje nisam bio spreman izgubiti', izjavio je. Podsjetimo, Braun bio najpoznatiji po zamršenoj svađi s Taylor Swift, čije je mastere kupio 2019., zbog čega je Swift ponovno snimila značajan dio svog glazbenog kataloga.