UHIĆEN TRAVIS SCOTT

Nakon Justina Timberlakea još jedan glazbenik završio iza rešetaka

20.06.2024 u 15:32

Bionic
Reading

Još pred suca nije izašao Justin Timberlake, kako bi saznao svoju kaznu zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a već je uhićen drugi glazbenik. Riječ je o reperu Travisu Scottu, najpoznatijem kao bivšem partneru Kylie Jenner, s kojom ima dvoje djece

Pod optužbama za opijanje i neovlašteni upad, policija je u ranim jutarnjim satima u četvrtak 20. lipnja na Floridi uhitili repera Travisa Scotta.

33-godišnji glazbenik, pravog imena Jacques Bermon Webster II, završio je iza rešetaka Miami-Dade okruga na Floridi u 4 sata i 35 minuta po lokalnom vremenu nakon što je uhvaćen kako pod utjecajem alkohola neovlašteno upada na tuđi posjed, unatoč upozorenjima.

Morao je platiti jamčevinu od 650 dolara - 150 dolara za opijanje te 500 dolara za neovlašteni upad.

Travis Scott javnosti je poznat kao bivši partner 26-godišnje Kylie Jenner s kojom ima dvoje djece, kćer Stormi (6) i sina Airea (2).

Glazbenik se trenutno nalazio na kratkoj pauzi od europskog dijela turneje, koju je započeo prošlog listopada, a njegov idući nastup zakazan je za 28. i 30. lipnja u Nizozemskoj.

Sve ovo događa se samo nekoliko dana nakon što je iza rešetaka završio i Justin Timberlake zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

sve osim nogometa

Učitavanje...